Udfordring: Hverdagskemi

Outfit of the day #234

Outfit of the day #234Outfit of the day #234Outfit of the day #234
Gina Tricot dress (HERE) – Jane Kønig necklace (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – Primark shoes

Outfittet her er fra i lørdags, hvor der var sommerfest i partiet i den kreds Hr. Kæreste hører til. Det var super hyggeligt med god mad (helstegt pattegris FTW!) og dejligt vejr! Det blev holdt udenfor på den gård, hvor jeg virkelig gerne ville holde vores bryllup en dag. Det ville simpelthen være det perfekte romantiske-rustikke-bondeidyl-bryllup.

Kjolen er ny og er fra Gina Tricot. Jeg så den i vinduet i butikken her i Odense og gik direkte hen til min tidligere kollega, spurgte hvor den hang, tog min størrelse og gik op og betalte. Ikke så mange dikkedarer dér 😉 Og den er super fin. Virkelig behagelig at have på og forestiller mig, at den også vil være fin med strømpebukser og støvler til efteråret. Den koster 349 kr og er også på deres webshop HER.
Og så eksperimenterede jeg i øvrigt lidt med midterskilning den aften. Kan ikke helt finde ud af om det er mig? (Og se venligst bort fra den grimme udgroning – jeg skal vist lige ha’ koordineret et frisørbesøg med Hr. Kæreste snarest 😉 ).

bloglovin

20 kommentarer

 • Christina

  Super fint med midterskilning – go for it! Jeg begyndte selv på det for et halvt års tid siden, og er blevet glad for det og nu kan jeg slet ikke overskue sideskilningen mere… det er som om håret er nemmere at styre foran i en midterskilning, hvis det giver mening 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kan sagtens følge dig. Det er også min oplevelse so far 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er din kæde 60 cm? Vil have bestilt den hjem til mig selv nemlig, men er i tvivl om længden 😉
  Derudover, virkelig sød kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, den er 60 cm! Den har en super fin længde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • vildt fin kjole!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Rigtig fint med midterskilning! – personligt synes jeg dog at det er SÅ pænt til dig når du har hestehale! Mere af det;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan godt være, at det er mig, der er helt gal på den, men jeg kan nu meget godt lide udgroningen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha måske kan jeg køre den der ombre-stil? 😉 Ej jeg skal ha’ det farvet snart. Men dejligt du ikke synes det ser herrens ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Hvordan tror du, at den ville sidde på en gravid mave? Jeg kan nemlig ikke helt greje, hvordan elastikken vil være ift en tyk mave? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Elastikken sidder lige præcis der hvor maven buler mest, så jeg vil tro den vil drille lidt? Ellers skal du købe den et nr større og så sætte elastikken under maven?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes, at midterskilning klær dig! Jeg kom til at tænke på, om overvejer du at få din egen hårfarve igen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak! Nej slet ikke. Jeg prøvede det en vinter lige før jeg startede bloggen og jeg følte mig SÅ forkert og slet ikke mig. Jeg er bare bedst som blondine 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er super fint til dig med midterskilning! Og super fin kjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det klæder dig super godt med midterskildning! Det er sjovt, at man altid er lidt “hmhm? går det?” ved midterskildning. Måske tænker man tilbage på ens barndomsfrisure? Hvad ved jeg.. Men det kan du sagtens gå med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja måske har jeg også nogle barndomstraumer omkring den midterskildning 😉 Havde ihvertfald en idé om at det ikke ville klæde min ansigtsform.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så enormt smukke billeder i så smukke omgivelser. Munke Mose er fantastisk på denne tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er faktisk ikke i Munke Mose, men i nogle venners private baghave 😉 Men træer snyder også lidt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udfordring: Hverdagskemi