Boozt: 10% rabatkode

Stella baby

Stella babyStella baby

Da jeg i dette indlæg tippede om et ret vildt designerskos udsalg, så nævnte jeg også at jeg selv var faldet i. Det var et par sko som jeg LÆNGE har cravet, men havde opgivet lidt – både pga originalprisen (4500-5000 kr) og fordi jeg simpelthen ikke kunne finde dem nogen steder i min størrelser. Men så tippede Miriam om et godt skoudsalg og havde en tilhørende collage i indlægget. Jeg synes at det ene par sko så voldsomt bekendte ud… og sørme så! Det var “mine” Stella McCartney stilletter. Sat ned til ca. 900 kr. Kun tilbage i min størrelse. Den beslutning var rimlig meget en no-brainer. Og her er de så! Og de passer PERFEKT! De er lidt høje, og da jeg er lidt ude af træning mht høje sko efter min graviditet, så skal jeg nok tøffe lidt rundt i dem herhjemme i stuen inden jeg våger mig ud i dem i offentligheden. Men nej hvor er de pæne. Og så er det mine første rigtige designersko!

De er for længst long gone, men de er købt på Yoox.com – og hold øje med den side! De holder tit nogle helt vilde udsalg med sindsygt lækre mærker. Jeg sidder ihvertfald klar igen til næste gang.

bloglovin

14 kommentarer

 • Der er bare næsten ingen følelse, som dén man får, når man finder noget man rigtig gerne vil have og kun er tilbage i ens egen størrelse – og så på udsalg.
  Hvor er de fine! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej jeg var også vildt glad – og tog det som et tegn 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så fine!
  Og du har fortjent dem .-D
  Og efter at have set dit indlæg har jeg også gjort ulykker 😉

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så flotte desværre kan jeg ikke gå i høje hæle sko 🙁 Man kan ligeså godt lade vær’ når det ser klodset ud 😉 Haha.
  Kommer der told oveni når man handler der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av, hvor er de lækre Jeanett!
  Formen, farven, materialerne – de er perfekte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja det er virkelig også sådan at jeg havde det da jeg så dem! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååårh, tillykke med dem! Helt samme oplevelse som med mine Brian Atwood. Yoox er og bliver bare et fantastisk sted! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja man kan virkelig gøre nogle kup derinde!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare fine! Og det må da også bare have været skæbnen, at du skulle have dem 😉 Hvordan er det egentlig med Stella McCartney – bruger hun ikke ægte læder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg ved det faktisk ikke om hun generelt ikke gør det. Men disse er ihvertfald ikke ægte læder – desværre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • c

   hun bruger ikke ægte læder, pels eller noget andet, det hele er bæredygtige materialer som ikke rammer dyrene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ok, det vidste jeg faktisk ikke. Men tænker at plastik osv ikke er super bæredygtigt? Måske godt for dyrene, men ikke specielt for miljøet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] gode venner Mike og Helle skal giftes, så de skal selvfølgelig fejres. Jeg er i kjole fra ASOS, sko fra Stella McCartney og har for første gang meget længere opsat hår! I får selvfølgelig outfitbilleder snart […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boozt: 10% rabatkode