Outfit of the day #231

Tirsdagsønske #5

Tirsdagsønske #5

Nu sidder I sikkert og tænker til denne uges tirsdagsønske: “Jamen, har hun ikke allerede den?”. Jo. Eller, jeg har den i guld. Og jeg har været SÅ glad for den. Dog kunne jeg også rigtig godt tænke mig den denne version med rhodineret sølv, som ser sort ud. Så har jeg lidt at skifte med og er sikker på at jeg vil blive lige så glad for den som den i guld. Jeg ville nok snuppe en 60 cm længde igen. Den synes jeg er ret god.

I kan finde den HER

bloglovin

4 kommentarer

 • Sara

  Jeg fik den selv i lige nøjagtig den farve og længde af min kæreste i fødselsdagsgave, og jeg har været SÅ glad for den. Så jeg siger bare køb køb. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror virkelig også at jeg ville blive glad for endnu en af dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså virkelig en fin halskæde, så jeg forstår godt, du godt kunne tænke dig at kunne skifte lidt med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man finder noget, man virkelig elsker, så er det vigtigt, nej, NØDVENDIGT at købe en i hver farve! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #231