Paisley kjole og generel inspiration

Tirsdagsønske #6

Tirsdagsønske #6

Dette efterår har jeg faktisk (nogenlunde) en talje i modsætning til sidste år, hvor jeg var gravid. Derfor skal der i år fyres godt op for peplum-toppe! Jeg har lidt kig på denne fra Zalando Collection (som er begyndt at blive et nyt favoritmærke!). Jeg er vild med farven og prisen er super god. 250 kr og så er den min. Haps. Skal jeg? Tænker den kan style med både jeans og nederdele. Og man kan eventuelt også tilføje et smalt bælte i taljen.

Den fås lige HER – også i to andre farver.

Speaking of Zalando, så giver rabatkoden BALLERINADK -20% på alle ballerinaerne på siden. Koden gælder til og med onsdag. I kan shoppe deres ballerinaer HER.

Affiliatelinks

bloglovin

12 kommentarer

 • Uij, den er fin! Elsker den sarte farve! Kan virkelig godt følge dig i Zalando Collection – de laver virkelig fine ting, men det opdager jeg først når du finder dem, for jeg har ærlig talt lidt svært ved at overskue deres hjemmeside 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kan godt følge dig mht deres side. De har næsten FOR mange varer. Men jeg er åbenbart heldig mht at falde over nogle gode ting 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den dog yndig og tilpas feminin. Og så klæder peplum-toppe dig nu bare så evigt godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal! Den er virkelig fin. Jeg elsker farven, som jo kan gå til rigtig mange andre farver, da den er så sart. Og så har den lange ærme, hvilket jo er helt perfekt til den kommende sæson 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Den er super fin, og jeg tror at den vil klæde dig så godt! Forresten har jeg lige bestilt 2x 1 liter Honey & oat shampoo og conditioner fra HQ Hair med 20% rabat, så sampakken kommer til at koste 377 kr. og man får en hårbørste med i prisen. Super billigt! Koden er MUSTHAVE, hvis du også skal have fyldt lageret op. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej tusind tak! Det tror jeg at jeg vil klikke hjem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Ej, den er fin, og så i 100% silke til 250 kr = billigt!
  Bliver da selv helt fristet……der er for resten en der har anmeldt den og skrevet at den er mere lys støvet grøn i virkeligheden, bare lige så du er opmærksom på det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, de er virkelig fair når man tænker på det er silke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Nøøj, den er fin, og så i 100% silke til den pris!:), er da selv virkelig frist nu, ved du hvordan mærket er i str.? stort, småt, helt normalt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes det har været meget normalt de gange jeg har købt det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Status på skjorten = købt! Glæder mig til at modtage den.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paisley kjole og generel inspiration