Outfit of the day #240

Efterårsfavoritter til de små

Efterårsfavoritter til de små
1. Mini A Ture vinterjakke HER   2. Aya Naya cardigan HER   3. MOLO nederdel HER   4. Noa Noa miniature bukser HER   5. Noa Noa miniature body HER   6. Mini A Ture flyverdragt HER   7. Mini A Ture hue HER   8. Noa Noa miniature kjole HER   9. Noa Noa miniature strømpebukser HER   10. Noa Noa miniature strømpebukser HER   11. Aya Naya cardigan HER

Man kan virkelig godt mærke efterårets indtog nu. Det betyder at jeg er begyndt at kigge lidt nærmere på Bølle Bs garderobe. Jeg køber forud og er egentlig godt med til de næste mange størrelser, men hver gang vi skifter til ny størrelser, så opdager jeg alligevel små “mangler” som jeg ikke helt har fået dækket (i sidste størrelse havde jeg ikke fået købt natdragter nok fx.). Vi mangler ikke overtøj til denne vinter, da vi har arvet gode ting fra flere af vores venner. Men hvis vi gjorde, så kunne jeg virkelig godt finde på at købe en af Mini A Tures flyverdragter til hende. Til gengæld kan jeg se, at jeg skal ha’ købt en varm hue til hende og der synes jeg den grå fra Mini A Ture er alt for fin. Det samme er de to cardigans. Strømpebukser skal vi helt klart have flere af, og jeg er vild med dem fra Noa Noa der ligner at hun har små sko på. Dem havde vi også et par af i sommers og fik så mange komplimenter for netop det med de små “sko”. Og så skal jeg ha’ købt flere basisbodys fra Noa Noa fremadrettet. Kvaliteten er forrygende og selvom farverne er lavet til piger, så er de ikke over-tøset og det kan jeg godt lide.

Jeg laver lige et indlæg med præcis de ting jeg ender med at købe snarest. Jeg har nemlig fået et gavekort til Smartkids, så der skal bestemt shoppes lidt til Bølle B. Hvad mangler I til unger her til vinter?

Affiliatelinks

bloglovin

11 kommentarer

 • SMÆKBUKSER 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine ting!! Vær opmærksom på at nogle vuggestuer ikke tillader huer med snøre-lukning, fordi de kan være farlige (velcro f.eks. er bedre, fordi de kan gå fra hinanden). Er det ikke starten af næste år Bølle B skal i vuggestue? Men ak ja, der er jo alligevel lang tid til 😉 Kom bare til at tænke på det fra da jeg arbejde i vuggestue 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak, det vidste jeg ikke. Tak for info!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Nu har jeg ikke selv børn – og der går helt sikkert mange år inden jeg skal have dem – men det her er præcis hvad jeg forestiller mig en evt. kommende datter i 🙂 Lys lilla, pink, rød, gul (generelt pastelfarver) er simpelthen så fint på små piger. Og den grå cardigan er jeg helt skudt i, den er virkelig sød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Min Aya (5mdr) mangler vist ingenting. Men det stopper mig ikke rigtig 😀 jeg elsker mange af de ting du viser. Har faktisk købt jakke i rosa fra miniature 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvis vi skal være HELT ærlige, så mangler min B vist heller ikke særlig meget 😉 Men det stopper heller ikke mig, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flyverdragten er godt nok ekstra fin i den blommefarve. Jeg købte Mini A Ture overtøj tl begge børn under udsalget, så på den front mangler vi ikke. Men jeg mangler støvler til den ældste og så lige et par overgangshuer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ungerne

  Hold da op, hvor er de flotte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #240