Photoshoot

New in: Mere Ganni (jeg har et problem)

New in: Mere Ganni (jeg har et problem)

Min Ganni-crush er efterhånden ved at blive lidt pinlig. Altså, helt ærligt – hvor meget må man købe fra et mærke på få måneder? Lige meget hvad svaret er, så tror jeg at jeg er waaaay over den tilladte mængde. Men de laver bare så meget pænt. Og de bliver nærmest kun bedre for hver sæson. Jeg har også allerede spottet ting i deres SS14 sæson som jeg SKAL ha’. Haha. Nå, men jeg har lige klikket disse to ting hjem. Strikken har jeg kigget på længe, da jeg pludselig forelskede mig i ideen om en hvid strik i hvidt snelandskab. Og min garderobe kan bestemt godt klare et par nye strik eller 3 denne vinter. Tit bliver det til nogle i den billigere prisklasse, men har længe cravet en virkelig lækker en kvalitetsmæssigt. Og det er jeg overbevist om at denne er.

Det var egentlig meningen at jeg ville ha’ købt den rødstribet bluse, men min søster overbeviste mig om, at jeg ville blive meget gladere for og få brugt bukserne meget mere. Derfor røg de også med i samme pakke. Er spændt på at få dem hjem!

Strikken kan I finde HER (fås også i sort/grå version)
Og bukserne finder i HER

Ps. Jeg har opdateret min Tictailshop med en masse nyt + sat priserne ned på flere ting. Tjek det ud HER

Sponsoreret af Boozt.com

bloglovin

11 kommentarer

 • Stine

  Haha, tog mig selv i at tænke ‘ej den er jeanett agtig’ i går da jeg tjekkede diverse webshops igennem og så en fin ganni kjole 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha! Så ved man at man måske køber lidt for meget Ganni 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender godt det der problem… jeg bruger bare tonsvis af impulskøb på køkkenredskaber i stedet (?).

  Er forresten vild med sweateren! Har også et godt udkig til et par sko fra Ganni – alt for mange pæne ting 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha jeg har en ting for skåle (har min kæreste kynisk konkluderet). Jeg kan ikke gå igennem nogen som helst boligbutik uden jeg har nusset på mindst 3 skåle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ganni har de lækreste ting 🙂 Jeg ville ønske at jeg havde råd til det hele 🙂

  Btw ang. de Ray-ban solbriller du har til salg? Hvilken str er det så? Jeg har prøvet et par som var alt for store og så vil jeg bare høre hvilken str dine var?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh jeg kender desværre ikke hvad størrelsen hedder. Synes de er meget standard.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den strik ser virkelig også rar ud! Jeg glæder mig til at se den når den kommer. Jeg håber på at det også kan blive til bare en enkelt kvalitetsstrik denne sæson!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, fordi selvom det er fedt at kunne få lidt fede, men billigere strikke, så er det altså de gode, dyre strikke jeg finder frem år efter år. De ryger de cheap altså ud efter max 2 år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAJ

  Man kan aldrig aldrig aaaaldrig få for meget Ganni. Der ligger en Ganni-butik på mit gadehjørne. Det er fandeme uretfærdigt! Det eneste der redder min konto nogenlunde er, at jeg som oftest går forbi med min datter i klapvogn, og der er ikke plads i butikken til, at den kan komme med ind.

  (nej, jeg kan ikke købe Ganni på nettet. Jeg kan IKKE købe Ganni på nettet. Jeg kan IKKE købe Ganni på nettet 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha keep saying that, men du kan købe Ganni RET mange steder på nettet hæhæ (I would know 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv, de bukser var fælt pæne, dem glæder jeg mig meget til at se på!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photoshoot