Ecco sculptured 75

Outfit of the day #237

Outfit of the day #237Outfit of the day #237Outfit of the day #237
Whiite dress (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet –  Line&jo earring (HERE) – ZARA flats

Jeg bliver simpelthen nødt til at eje noget mere tøj i rent silke! Nej, hvor er det rart og lækkert at have på! Kjolen her er ny og er netop af silke. Den er fra Whiite og jeg har fundet den på udsalg. Det er en slå-om-kjole, så man kan binde den lidt strammere eller løsere alt efter kropform og type. Og så er der elastik i taljen – win! Har luret på den længe, men har været for nærrig til at give fuld pris, men kunne ikke holde mig i skindet, da den blev sat ned med -60%. Den findes også i en blå version og begge kan findes HER.

Outfittet er fra sidste søndag, da vi fik nøglerne til vores hus. Lidt finere end jeg normalt ville klæde mig på en random søndag, men jeg have lyst til at hoppe i en lækker kjole lige den dag. Den blev dog skiftet ud efter vi havde snuset rundt i huset, handlet og inden vi skulle male 😉
Læbestiften er der flere af jer der har spurgt til de sidste par uger. Den er fra Wet N’ Wild og farven hedder “Salsa lessons”. Wet N’ Wild laver ret lækker make-up til ret gode priser. Jeg er især stor fan af deres læbestifter og øjenskygger. Læbestiften kan I finde lige HER. Og Nelly har et stort udvalg af Wet N’ Wild HER.

Affiliatelinks

bloglovin

16 kommentarer

 • Virkelig en fin kjole! Og hvor lyder det lækkert med ren silke – det er netop på udsalg man skal jagte de ting man normalt ikke vil kaste fuld pris efter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, præcis! Og nøj, hvor er silke lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååårh, den er jo lige mig! Plads til kæmpebryster og det hele! Men av, selv nedsat er den lidt pricy. 900 kroner på en SU er MANGE penge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   900 kr er besparelsen – prisen er 600 kr 😉 Og ja, det er også en klat, men 600 kr synes jeg er ret fair for en hel kjole i lækker silke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Man kan også købe Wet N’ Wild i Føtex.. lidt billigere end på Nelly og så har man også mulighed for at tjekke farverne.. bare et lille tip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kjolen er virkelig bare flot 😉 hvornår skal i egentlig været ude af jeres lejlighed? Tillykke med huset 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det skal vi heldigvis først 1. november, så vi har god tid til at gå og flytte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Wauw, Hvor er den flot til dig, og det ser godt ud med røde læber til!!:)

  Silke er virkelig lækkert, men det er også meget krævende syntes jeg, man skal håndvaske det og man er så nervøs for evt. pletter, da de er svære at få af silke, på trods af det elsker jeg dog stadig mine ting i silke, de nyeste i samlingen er den skjorte fra Zalando du viste på bloggen, den endte jeg med at købe både i hvid og lyseblå:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er den lækker! Den er jeg også nødt til at eje 😉
  Hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Den er rigtig fin! Hvordan er den i str? Lille, stor, normal?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Wow!, hvor er den flot til dig, og så med de røde læber til:)

  Silke er rigtig lækkert men også lidt besværligt syntes jeg, fordi det er så sart, så man skal passe godt på det mht. vask, pletter osv., på trods af det elsker jeg dog mine ting i silke, de sidste nye er den skjorte fra Zalando du viste på bloggen, den købte jeg i både hvid og lyseblå,og de er skønne!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ecco sculptured 75