New in: Mere Ganni (jeg har et problem)

Outfit of the day #240

Outfit of the day #240Outfit of the day #240Outfit of the day #240Outfit of the day #240
Vero Moda jumpsuit (HERE) – Ganni cardigan (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – Primark shoes

Sikke jeg kan med outfits i øjeblikket! Har I lagt mærke til, at der er en del flere end der plejer at være? Prøver virkelig at få udnyttet min barsel og få fyret en masse outfits af til jer. Og nu har vi også egen have, hvilket betyder at jeg slipper for at stå og blive overbegloet når vi tager outfits andre steder. Det er sjovt, jeg troede at jeg ville blive mere ligeglad med det med tiden, men jeg synes faktisk at jeg bliver mere og mere bevidst om at folk kigger. Fjollet.
Nå, men outfittet her er fra i søndags (inden jeg fik fixet håret – udgroning er long gone nu 😉 ), hvor vi fik flyttet lidt flere store ting fra lejligheden over til huset. Blandt andet en masse reoler, stor lænestol, vores spisebord og tilhørende stole (og et par kasser mere med mit tøj… seriøst, hvordan kan jeg blive ved med at fylde kasser med tøj?).

Buksedragten her fra Vero Moda er ny og virkelig rar. Eneste anke er, at de godt måtte ha’ lavet åbningen med lynlåsen lidt længere. Man skal lidt kæmpe overdelen på, da åbningen er lidt for lille. Af samme årsag, så vil jeg sige at I skal size-up en enkelt størrelse. Men når den først er på, så er den virkelig rar og praktisk med baby. Og til 300 kr er den jo til at betale!

Jeg har i øvrigt fyldt min Tictailshop godt op med endnu flere ting, så kig forbi HER.
Er der noget fra min garderobe som I gerne ville ha’ mig til at smide derind? Jeg sælger dog ikke min røde H&M Garden Collection kjole, selvom I er mange der spørger 😉

Affiliatelink

bloglovin

28 kommentarer

 • Line Andersen

  Lidt ude af kontekst – men har I solgt jeres lejlighed?

  Nyd torsdagen med din søde baby B 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vores lejlighed var/er en lejelejlighed, så den skulle ikke sælges – den skulle bare opsiges 🙂 Vi har den til 1.nov.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så DEJLIGT at du kommer med din mening om størrelserne. Det kan være et mareridt at vælge den rigtige størrelse, når man handler over nettet, så det er super skønt at få dine størrelsesguides! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den buksedragt er så nice! Jeg købte den selv i et andet mønster for et par uger siden og kan slet ikke få nok af den. Den sidder flot og er så behagelig. Jeg vil dog give dig ret i det med lynlåsen, ikke en nem sag at komme ud af.
  Glæder mig til at se flere billeder fra jeres hus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er SÅ rar. Og nej, men skal ikke vente til sidste øjeblik med at gå ud og tisse, fordi den tager lige et minut eller 2 at komme ud af 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Du kan bare sende dem hen til mig, jeg sælger min røde (og hvide) rose kjole på trendsales pt:) http://www.trendsales.dk/listings/hm-kjole/34225777?refreshtsusersession=1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Cecilie

  Det er bare LØGN!
  Har ledt og ledt efter den røde nederdel, så sætter du den til salg og så er der ***** en der har købt den?!
  Noooooo :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidihansen1984@gmail.com

  Hej

  Kan se du har en kategori der hedder ventetøj, planlægger du at sælge noget af dit ventetøj ? Kan huske du havde den buksedragt, var det mamalicious den var fra eller ligende…ved ikke om den er røget, eller om det er en du gemmer til og hvis der kommer en baby 2. 🙂

  Har selv enkelte ting, hvor videresalgsprisen ikke slår hvor glad jeg er for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er fordi jeg haft et par kjoler til salg, men de er røget. Buksedragten sælger jeg desværre ikke, fordi hvis jeg – mod forventning – skulle ville ha’ en mere, så vil jeg meget gerne bruge den igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den buksedragt altså bare super flot til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er bare super god til dig :-).
  Har lige købt den koral farvede LOVE kjole, glæder mig så meget til at modtage den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil lige høre om følgende er solgt (og vil sælge selvfølgelig ;-)):
  – Motel leo kjolen i outfit 168
  – American Apparel 3d blomster blusen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, Motel kjolen er desværre solgt. AA 3D er ikke, men den ved jeg ikke om jeg vil sælge – overvejer det lige 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Hvor sjovt, den jumpsuit prøvede jeg i går, og jeg overvejer den kraftigt, men jeg er enig….lynlåsen kunne godt være lidt længere;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den lynlås er lidt dum. Men ellers er det mega behagelig at have på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser så fin ud, den dragt!! Og sejt at du stadig kan have ballerinaer på – jeg fryser allerede helt voldsomt =/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg fryser slet ikke på fødderne – men jeg kører den også længe med ballerinaer. Er både sen til at smide dem om efteråret og hurtig til at hoppe i dem, når foråret kommer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med det outfit 🙂 total hot mommy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har muligvis sagt det før – men du har simpelthen sådan en fin stil 🙂 Buksedragten klæder dig godt, men du har altså ikke den helt perfekte krop (= lange ben) til sådan én 🙂 Du ser i det hele taget altid laber ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har nu faktisk ret lange ben? Er jo 178 cm høj 😉 Og tak Emma 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hov, ser lige at der har sneget sig et “ikke” ind! Der skulle stå “men du har altså også den helt perfekte krop (= lange ben) til sådan én 🙂 ” Pointen er jo lige netop at du har lange, pæne ben, perfekt til en buksedragt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh så er jeg med! Taak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Den buksedragt er SÅ fin til dig, og hvor jeg elsker, hvordan du worker røde læber! Trak lidt på smilebåndet, da jeg opdagede den lille lynlås ved brystet – ammevenlig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak Amalie!
   Hehe ja, det forbudte ord 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Mere Ganni (jeg har et problem)