50% rabatkode til Boozt (ja, 50% !!)

Outfit of the day #242

Outfit of the day #242Outfit of the day #242Outfit of the day #242Outfit of the day #242
Gina Tricot knit – LOVE skirt (HERE) – ECCO boots (HERE)

Åhhh… (skal siges ligesom, når man lige har taget en stor slurk af noget koldt drikkelse efter at ha’ været MEGET tørstig)… hvor er det bare skønt at ha’ nyfarvet hår igen! Efter mit sidste besøg hos Identity Hair var jeg meget i tviVl om hvor jeg fortsat skulle gå til frisøren. Min faste frisør er egentlig Moii, men jeg var virkelig glad for især klipningen sidst hos Identity Hair. Hvem skulle fortsat være min frisør? Dem der klipper mig bedst (Identity Hair) eller dem der farver mig bedst (Moii)? Og så kom jeg frem til… hvorfor vælge? Jeg tager da dem der er bedst til jeg vil have. Dvs. når jeg skal klippes går jeg fremover til den ene og når jeg skal farves går jeg til den anden. Jeg får alligevel sjældent lavet begge ting samtidigt, da jeg skal farves langt oftere end jeg bliver klippet.

Nederdelen her er helt ny og jeg faldt for de lidt sjove slidser (den skal dog ikke bruges med bare ben, fordi så er den ene slids RET naughty!) og farven, da jeg nemt kan se den styles her til efteråret. Og sådan her er nok sådan jeg kommer til at bruge den mest. Jeg kan godt lide, at “dresse den down” med en behagelig, oversize strik, så den ikke kommer til at virke for fin. Det ville også fungere fint med et par flade, grovere støvler, tror jeg!
I kan finde nederdelen HER. Den koster £30.

Læbestiften er fra Oriflame, farven: Pink drama og findes HER.

Affiliatelinks

bloglovin

13 kommentarer

 • Pernille

  Bølle B ligner dig helt vildt på 2. sidste billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint outfit 😉 Har du altid læbestiift på til hverdag? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ikke altid. Men rigtig tit! Jeg synes generelt folk burde bruge lænestift noget mere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bruger også læbestiift mest til fest, jeg synes hurtig jeg bliver for fin og damet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit hår er virkelig flot! 🙂 Hvad hedder farven din frisør har brugt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det ved jeg desværre ikke. Men hun laver striber, ikke helfarve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke et super fedt outfit 🙂
  især nederdelen er flot 🙂

  http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt !! – nederdelen er virkelig fin:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skal min weekend bruges på fest, lidt arbejde, bage de her lækre cookies og så tror jeg at jeg skal prøve at lave flødeboller for første […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er selv kunde inde ved Identity Hair, og er yders tilfreds. Da jeg selv på et tidspunkt havde en stor udgroning, fik jeg af vide at det er meget svært at ramme en ens perfekt farve i hele håret, netop på at den store udgroning. Derfor synes jeg ærlig talt du skulle give Identity Hair en fair chance.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Moii ramte den bare og fik den fuldstændig væk denne gang. Jeg var heller ikke utilfreds med Identity Hair – overhovedet! Fx synes jeg at farven de lavede var rigtig flot. Den var smuk blond og ikke gul. Moii var bare lige 10% bedre (og 10% billigere mht farve). Til gengæld synes jeg at Identity Hair klipper mig bedre end Moii! Så jeg tror du misforstår, hvis du læser det som om jeg var utilfreds hos Identity Hair. Fordi det var jeg BESTEMT ikke!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50% rabatkode til Boozt (ja, 50% !!)