Stjæl stilen: Rita Ora

Outfit of the day #243

Outfit of the day #243Outfit of the day #243Outfit of the day #243
LOVE dress (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – Primark shoes

Det er godt nok blevet efterår. Og det gør mig egentlig ikke noget. Før hadede jeg efteråret, da det betød et midlertidigt farvel til bare ben og smukke, lette sommerkjoler, men nu betyder det hygge, varm kaffe og stearinlys. Jeg glæder mig faktisk helt til efterår i vores nye hus, da vi så endelig kan fyre op i vores brændeovn og træerne omkring os vil skifte til de smukkeste farver. Vi bor i nærheden af en lille, smuk sø, hvor jeg også glæder mig til at gå flere ture og se naturen skifte farve.

Kjolen minder mig lidt om den blå jeg har fra Mango, og så alligevel ikke. Vil bruge den på lige præcis denne måde; strømpebukser og når vejret bliver endnu kolde, med støvler, tørklæde og en jakke. Den er vildt behagelig.

Forresten så havde et par af jer efterspurgt følgende ting og de er nu lagt på min Tictailshop HER: min mintgrønne nederdel HER, min Topshop lædertop HER og min H&M Garden Collection rosejakke HER

bloglovin

18 kommentarer

 • Kristine G.

  Du ser skide godt ud med hestehale 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, når du skriver at du vil bruge den med jakke over når det bliver koldere, så betyder det ikke at du ikke har jakke på nu, vel? Det ville fandme være hardcore 😛 Og ligesom Kristine, så synes jeg virkelig også at hestehale klæder dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg havde bare en cardigan på udover den her dag 🙂 Den synes jeg bare ikke passede så godt til outfittet, så den røg af inden vi tog billeder 😉 Jeg er meget lidt kuldeskær!

   Og mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Hvor ser du godt ud Jeanett! Lige sådan et efterårssæt jeg mangler. Må jeg spørge hvad størrelse du har kjolen i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit hår ser bare skidt godt ud 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • midterskilning + hestehale + røde læber = HIT!
  Du ser fantastisk ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie H.T

  Rigtig flot kjole. Som ammende mor må jeg lige spørge om hvad du gør nr du ammer (hvis du altså gør det) med sådan en kjole på? Kunne godt bruge tips til at kunne gå med lidt federe tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg skulle ikke ud den dag – altså til eller med andre end kæresten. Så herhjemme trækker jeg bare op i den helt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Guuud hvor det klæder dig med hestehale!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg må lige “stemme i” med de andre – du ser skide godt ud med hestehale 🙂 Kjolen er også rigtig flot, jeg er generelt helt vild med den blå farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor er strømpebukserne fra? 😀 kan du anbefale nogle gode strømpebukser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er bare fra H&M – de er gode til strømpebukser, synes jeg! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjæl stilen: Rita Ora