Tirsdagsønske #10

Photoshoot

Photoshoot

Dagen i dag er (udover babyen) blevet brugt på en omgang farve hos frisøren og efterfølgende et lille photoshoot. Blev spurgt igår om jeg og Baby B ville være med i noget der skal bruges under den kommende kommunalvalg (den som Hr Kæreste også opstiller i 😉 ). Jeg takkede ja, da jeg synes det ville være noget som er sjovt at vise B engang når hun er ældre. Også selvom hun ikke bliver af samme politiske overbevisning. Resultatet af dagens shoot kan I se rundt omkring i byen (Odense) i valgkampen i okt-nov.
Og manden er i øvrigt Borgmester Anker Boye, hvis der var nogle af jer der ikke vidste det (de tal der er kommet frem med hvor få unge der stemmer til kommunalvalg er jo helt skræmmende. Lokalpolitik er netop det man kan mærke i hverdagen).

11 kommentarer

 • Anna

  Haha, tænkte et øjeblik inden jeg læste din tekst “næh, er din far Anker Boye” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha dog ikke! Selvom jeg er sikker på at han er en god en af slagsen – han er så rar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du skøn ud, Jeanett, du har fået en hel særlig glød, synes jeg, efter du har blevet mor til baby B 🙂
  Og godt valg mht kjole, den kjole er jo lavet til dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett 🙂 Det lyder som en sjov/spændende kampagne, den håber jeg, at jeg får lejlighed til at se, tiltrods for at jeg er bosat og er opstillet til kommunalvalget i Aarhus (og jeg er faktisk en af de unge (24 år) som faktisk er meget engageret og aktiv i lokal politik. Har dog boet og læst i Odense på mit hovedfag (er på tilvalg nu). I Aarhus har Aarhus Ungdommens Fællesråd en kampagne kørende som hedder http://www.stemungt.dk/. Kampagnen sætter fokus på at få unge til at gå ned og stemme til kommunalvalget d. 19 november, og derudover få valg nogle yngre mennesker ind i Aarhus byråd (selvom jeg faktisk mener Aarhus byråd er et af de yngste på landsplan). Men ihvertfald kunne en “stemungt” kampagne jo også implementeres i Odense. Held og lykke med valget (både for dig og baby og din Hr. Kæreste).

  Mange gode hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha så var det nok meget godt du ikke mødte op helt casual når det nu var med en Mr. Mayor 😉 Men den kjole er skam også pæn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha præcis 😉 Men det kunne jeg ikke helt skrive inde på facebook der. Og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivian Isabella

  Den kjole klæder dig bare SUPER godt. Hvor er den købt henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] til det indlægget her skulle egentlig handle om  noget som jeg teasede i dette indlæg før valget. Det var et photoshoot som mig og Baby B var en del af. Jeg lovede, at fortælle jer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #10