Efterårsfavoritter til de små

Stjæl stilen: Jessica Alba

Stjæl stilen: Jessica Alba
1. ASOS taske £40 HER   2. ASOS nederdel £28 HER   3. ASOS solbriller £10 HER   4. ASOS stiletter £42 HER   5. Pieces øreringe £8 HER   6. Monki strik £20 HER

Jeg kom vist med et højlydt suk (af den gode slags), da jeg forleden faldt over dette outfit som Jessica Alba bar til et af de mange shows under New York Fashion week i sidste uge. Det er jo totalt Audrey Hepburn ano 2013. Suk. Jeg gentager lige: suk. Jeg har ikke mange stilikoner, men af de få jeg har, der hører Audrey Hepburn helt klart til dem.

Jessica er iført Ralph Lauren fra top til tå, hvilket ikke lige er det mest SU-venlige man kan komme i nærheden af. Og da flere af jer har spurgt om jeg ikke kunne tænke mig, at lave nogle “stjæl stilen”-indlæg med kendte kvinders outfits, så synes jeg denne var oplagt. Jeg kunne faktisk finde alt på ASOS til et outfit der kommer meget, meget tæt på Jessicas, men som med garanti koster en lille brøkdel af hvad hendes gør. Jeg synes faktisk, at tasken fra ASOS endda er pænere end den Jessica har. Kan I lide outfittet?
Jeg overvejer at klikke solbrillerne hjem. De er alt for skønne. Der er links til alle tingene under billedet.

Affiliatelinks

bloglovin

3 kommentarer

  • Rigtig god ide med sådan nogle indlæg! Og nogle gode fund, specielt tasken er jeg også vild med. Rigtig god weekend 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Jeg er også bare helt vild med det outfit! Jeg har dog svært ved at se, hvilken anledning jeg skal have sådan et sæt på til 🙂

    Og super fedt indlæg forresten! 🙂 Fedt, at du har fundet items, der ligner så godt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsfavoritter til de små