Outfit of the day #242

Stjæl stilen: Rita Ora

Stjæl stilen: Rita Ora
1. Lorella Signorino nederdel $268 HER   2. Blumarine nederdel $755 HER   3. van Laack skjorte 949 kr HER   4. ALDO sko £70 HER   5. Lord & Berry læbestift £13 HER   6. ASOS øreringe £6 HER   7. ASOS ur £35 HER

I var rigtig vilde med mit “Stjæl stilen”-indlæg sidste lørdag, så jeg vil prøve at se om jeg fortsat kan finde fede outfits, som jeg kan finde billige alternativer til. Denne gang er det Rita Oras outfit jeg er faldet for. Normalt er hun ikke lige en jeg kigger til for fashion inspiration, men dette outfit synes jeg er virkelig fint. Billederne er taget i forbindelse med en fest i LA hun var på vej til (hence guldchampagnen hun har i hånden 😉 ). Jeg kan rigtig godt lide det all-nude/lyserød hun kører. Og det er især ret fint sammen med de grå sko. Det eneste jeg ville ha’ lavet om var at jeg nok ville ha’ droppet læbestiften (selvom det ikke ligner mig 😉 ). Eller også fundet en lidt mere neutral en. Jeg synes, at det fine er den sarte nude farve i outfittet og her synes jeg læbestiften “larmer” for meget. En klar lipgloss eller lidt lipbalm havde været at foretrække.
Jeg tror, at jeg snarest vil prøve at se om min garderobe kunne præstere et tilsvarende all-nude/lyserødt outfit!

Affiliatelinks

bloglovin

4 kommentarer

 • Fedt indlæg. Jeg kunne da godt lige hapse det ur der 🙂 God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja det er ret fedt – og til en pris der er til at betale!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Sorry, Jeanett. Men det er altså ikke, hvad jeg vil kalde et billigt alternativ 🙂 Det ER dog virkelig flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, nederdelen er ikke! Den er pricy. Men kunne simpelthen ikke finde en billig en der lignede bare lidt. Men resten er nok ret billigt ift hvad Rita har på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #242