De bedste jeans EVER

Tirsdagsønske #10

Tirsdagsønske #10

Jeg er begyndt at kigge på kjoler i efterårsvenlige farver og den her fra Inwear er så fin. Perfekt med et par strømpebukser, cardigan og fine støvler. Og den ville heller ikke være svær at dresse lidt op til noget mere festligt. Jeg ejer faktisk ikke noget fra Inwear, så jeg aner ikke helt hvordan størrelserne er. Nogen der kan guide?
Hvad siger I? Ja? Nej?

Den er fra Inwear og koster 899 kr. I kan finde den HER

Affiliatelinks

bloglovin

10 kommentarer

 • Christina

  Så fin!! Jeg blev viet den 31/8 i en inwear kjole (jackiee dress) og det var også mit første inwear køb. Den var til den store side. Er normalt 40 i kjoler men skulle have denne i 38. Prøvede også en anden og det var det samme, så tror jeg kan konkludere at det er lidt til den store side 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig fin, men jeg synes måske, at den er lidt for dyr i forhold til, hvad man får for sine penge. Jeg tror let, at man ville kunne finde noget lige så flot på asos 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har købt denne kjole fra Inwear: http://www.inwear.com/gb/item/beate-leopard-print-dress-c51359002/?t_type=src&t_type=cat og er super glad for den. Inwears kjoler er skåret utrolig smukt, de sidder fantastisk flot på kroppen, så jeg synes klart deres ting er pengene værd. Den kjole du viser kunne også friste mig. Hvis man ligger mellem to størrelser skal man gå en størrelse ned, ikke op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jackie

  Jeg synes de plejer at være meget normale i størrelserne, men hvis du normalt ligger mellem to størrelser, så tag den største 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Hej Jeanett! Jeg har faktisk købt en del fra Inwear gennem tiden og jeg tror umiddelbart fint du ville passe en M/38, vi er jo lige høje og det plejer at passe fint her. Dog ville jeg ved bukser gå en størrelse op, det takker mine hofter mig som oftest for, og ja alt efter om stoffet giver sig skal man selvfølgelig også lige tænke på om der er plads til barmen;-) og ja klart et go til den kjole, den er super super fed!! I skal nok klæde hinanden fortrinligt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak for info, søde Anne! Håber snart vi ses igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine M

  Jeg synes Inwear er meget normalt i størrelsen 🙂 Kvaliteten er helt sikkert i top og derfor er prisen selvfølgeligt derefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har kjolen (faktisk har jeg alle 3 dele i det print) og Inwears størrelser er ret normale. Stoffet giver sig en del når man har haft det på lidt, så efter det er blevet vasket (kun finvask/koldvask/håndvask) kan den måske føles som om den er krympet, men den kommer tilbage til normal form hurtigt. Jeg synes klart at man får kvalitet for pengene, og så dyr er den jo heller ikke. Det er nemlig en kjole der kan bruges til det hele og ikke kræver mange accessories. Tjek evt min blog senere i dag, så smider jeg et billede op hvor jeg har den på.

  //Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Størrelserne er meget normale, og det er rigtig fin kvalitet 🙂 Jeg siger ja!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste jeans EVER