Test: SONY Xperia Z1

Anmeldelse: Oriflame favoritter

Anmeldelse: Oriflame favoritter
1. Oriflame honey & oat hårkur 155 kr HER   2. Oriflame eyebrow kit 129 kr HER   3. Oriflame lip liner 98 kr HER   4. Oriflame cream blush 106 kr HER   5. Oriflame pudder 149 kr HER   6. More by Demi læbestift 160 kr HER

Jeg har har her på det seneste testet en del forskellige produkter fra Oriflame. Jeg havde virkelig ikke de store forventninger til dem, da det eneste jeg forbinder Oriflame med, er postordrekategoler fra 90erne (I ved, de der små tykke hæfter man fik sammen med reklamerne?). Men der er virkelig flere ting der har været rigtig gode og især en har ændret mit syn på sin slags fuldstændig. Her er de produkter som jeg vil blive ved med at bruge:

1. Lækker hårkur! Mit hår efterlades lækkert og blødt, og jeg kan mærke det har fået noget pleje. Desuden er jeg bare en sucker for hårprodukter med “honey & oat”. Mit hår kan lide det og min næse er vild med duften!
2. Til hverdag tegner jeg aldrig min bryn op, da jeg fra naturens side har rigtig mørke bryn. Det er ret dejligt, men til fest kan jeg godt finde på at gøre dem lidt mere markerede. Dette eyebrow kit har 3 forskellige farver (jeg har mest brugte den mørkeste) og to applikators. Der er god pigment i farverne og jeg synes det holder længe. Og det smatter ikke ud, så ens øjebryn i løbet af en dag eller aften pludselig er 2 cm bredere.
3. Virkelig god lipliner til når man lægger læbestift. Jeg valgte den i en pink farve, så den matchede den pink læbestift jeg også skulle teste (nr. 6). Nem at arbejde med og lækker konsistens.
4. Jeg har aldrig forstået ideen omkring cream blushes. Har prøvet et par stykker og dem har jeg bare ikke været venner med. But now I get it! Min ULTIMATIVE favorit blandt alle de produkter jeg har testet fra Oriflame er denne cream blush. Den er fantastisk. Nem at påføre, smuk farve og den holder, og holder! Sorry kære Mac blush, men du bliver fremover erstattet med denne. Farven jeg har testet hedder “Soft peach”.
5. Denne pudder er rigtig let (man mærker ikke at man har den på) og den dækker også kun minimalt. Men oftest bruger jeg også kun pudder for at slippe af med skinnede hud i ansigtet.
6. Jeg er jo en sucker for læbestift, og gerne de meget klassiske farver. Derfor måtte jeg bare prøve disse, da jeg så, at Demi Moore har lavet dem i samarbejde med Oriflame. En lækker læbestift for mig, er en der er rar at have på og så giver masser af fugt til mine læber. Jeg går slet ikke op i om de holder x antal timer, fordi det betyder ofte at de er meget tørre og det bryder jeg mig ikke om. Så vil jeg hellere påføre et nyt lag oftere. Disse er rigtig cremede og lækre at have på. Lige som jeg foretrækker det! Farverne er smukke og der er rigtig meget pigment i dem. Desuden holder de faktisk ret godt. Især den pink farve (“Pink drama”) synes jeg holdte en del timer før en “opfrisker” var nødvendig. På billedet her nederst i indlægget har jeg “Pink drama” på.

Lige nu giver rabatkoden Miss Jeanett 100 kroners rabat for hver 300 kr I køber for. Dvs køber I for 300 kr får i 100 kr og hvis I køber for 600 kr får I 200 kr osv.

Indlægget er sponsoreret af Oriflame

Anmeldelse: Oriflame favoritter
“Pink drama”

bloglovin

5 kommentarer

 • Mille

  Du får da testet en hel del. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Min dagcreme og bronzer er fra Oriflame.

  Jeg kan kun anbefale mærket. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  Jeg vil meget gerne vi de de lækre ting fra oriflame

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Så skal du ind på selve konkurrenceindlægget, ikke dette indlæg.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test: SONY Xperia Z1