Tirsdagsønske #13

Bolig sneak peek

Bolig sneak peek

Adlinks:
Stol fra OK Design HER
 – Lysestage fra By Lassen HER – Vase fra Bilka

Puha sikke en dag… eller, det eneste jeg har haft på programmet var at passe mit eget barn og så en tur til tandlægen. Jeg tabte en af mine plastfyldninger for et par uger siden, men har bare ikke haft en åbning i programmet, hvor Hr. Kæreste kunne tage sig af Baby B, så jeg kunne komme afsted. I mandags knækkede der dog et ordentligt stykke af samme tand, da jeg spiste frokost og så var der ikke længere mulighed for at udskyde – jeg skulle afsted. Det var jeg så i dag. 1600 kr fattigere gik jeg ud som et lys på sofaen, da jeg kom hjem (det har jeg ikke prøvet “at få lov til” siden B blev født, men Hr. Kæreste var så sød at lege med hende i et andet rum en lurs tid). Vi havde ellers planer om der skulle laves mad, hentes pakker osv, men det blev til en take-away pizza (Ital snack på Albanigade er en af vores favoritter! Fun fact: Der har hende her engang arbejdet 😉 Afslører jeg deep dark secrets nu, Fie? 😉 ).

Nå, jeg kan allerede se at det her bliver et super rodet indlæg. Men jeg ville egentlig lige give jer et sneak peek på vores stue. Jeg er så tæt på at være færdig med den. Har lige bestilt en brændekurv som ankommer indenfor de næste par og så mangler jeg en enkelt ting mere, som jeg søgte på min facebookside igår. Når de sidste få detaljer er på plads, så laver jeg et helt indlæg med hele stue und alles (glæder mig SÅ meget til at vise jer den, fordi jeg er SÅ tilfreds). Men indtil da får I lige dette sneak peek. Og meget relevant i forhold til stolen på billedet (fra OK Design), så holder de lagersalg i KBH denne kommende weekend. I kan se mere HER på deres facebookside. Stolen kan i øvrigt købes online HER

Og så en sidste ting (dette tager prisen for mest rodet indlæg EVER): Koden ASOSHEARTSGLAMOUR skulle give 20% rabat på ASOS. Håber den virker for flere af jer denne gang end sidste kode gjorde. I kan shoppe med den HER
(Pssst de har også lige startet stort midseason sale HER. Det virker koden dog ikke til).

This is our new chair from OK Design!

bloglovin

25 kommentarer

 • Pernille

  Skulle da lige have ventet nogle timer med at bestille fra ASOS 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh bittert! Det sker også tit for mig. Jeg bestiller og så kommer der en rabatkode!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Verdammt! Alle mine mørke hemmeligheder er nu ude i de åbne, hahaha 😀 Men Ital Snack er godt! Satte dagligt sul på min teenagekrop fra 14-18 år og jeg tog gladeligt imod 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha! Ja, jeg overvejede virkelig flere gange om det var noget der kunne tåle dagens lys 😉 Ja, det er virkelig godt… dejlig tynde sprøde bunde og hans råvarer smager bare lidt bedre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænderne er det værste.. Når man har ondt, så er det den mest ubehagelige smerte.. Og så skal man betale så dyrt, for at få gjort noget ved det:) urimeligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det mest nederen var faktisk at jeg overhovedet ikke havde ondt. Så den eneste forskel jeg mærker lige nu er på min pengepung.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Eeeejjjjjjjjjjj..! Så er det bare en anelse træls, at man lige lagde en pænt stor ordre hos dem i mandags. Nåhmen, der skal vel lige kigges igen – måske man missede noget! 😉 Hæhæhæ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha jeg synes det var et skønt indlæg 🙂 Hyggeligt med små anekdoter een gang i mellem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe fedt du kunne lide det Tine! Tak 😀 Men nogle gange har man bare for meget at sige og kun et indlæg 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næh, hvor skal man bare være hurtig! Alt det gode er allerede væk, eller – i hvert fald alt det jeg holder øje med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja de gode ting ryger hurtigt på deres udsalg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • “invalid in your country” siger den om koden. øv 🙁 Er ellers vild med, at du så tit finder koder frem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jung

  ØV! Rabatkoden virker ikke, fordi pakken skal sendes til DK, står der. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Elena

  Er der andre der også får beskeden ‘The discount code “ASOSHEARTSGLAMOUR” is invalid for your delivery country’ når de forsøger at bestille? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg kan heller ikke få koden til at virke 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris B

  NOOOOOOOOOOOOOOO! Jeg søger i flere dage efter en kode og venter tålmodigt, da jeg så tænker ‘der er ingen, jeg bestiller alligevel’ (dog med 10% studie rabat) kommer der en kode dagen efter. Why oh why!

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe sådan er det ALTID. Det er nærmest en naturlov!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stolen er så fin! Den står i hvert fald på min ønskeliste til, når jeg engang flytter hjemmefra 😀
  Tak for koden! Jeg nåede lige at bestille lidt. Nu er jeg hoppet med på Ganni-vognen, så nu er jeg spændt på, om jeg også bliver afhængig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Har du købt vasen i Bilka fornylig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, I sidste uge! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Ej den vase ligner jo lyngbyvasen… Er den dyr? og tror du stadig man kan få den i Bilka? Vil så gerne ha lyngbyvasen, men det er lidt svært at få råd til på en SU 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, den koster 40 kr 🙂 Og den ligner Lyngbyvasen SÅ meget. Jeg er for nærrig til at betale 800 kr for den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Fedt fedt!! tak for tippet, må ud efter den i dag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Var så lidt 🙂 Den findes i både beige og i helt hvid. Jeg har dem begge, men den her på billedet er den beige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Ø

  Ih, det ser bare så fint ud! Er spændt på at se resten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #13