20% rabatkode til ASOS

Femina blogsawards: TAK!!! (jeg har sgu vundet!)

Femina blogsawards: TAK!!! (jeg har sgu vundet!)

Jeg er så glad. Jeg har modtaget en mail fra Feminas Blogawards, hvor de har fortalt mig, at et af mine indlæg har vundet. Flere af jer har sendt mig mails og kommentarer om at I havde nomineret mit “Du SKAL elske at være mor“-indlæg til Feminas Blogawards. Og tusind, tusind tak for det! For det første kom det bag på mig at I var SÅ mange der havde gjort det (jeg ved ikke hvorfor… jeg tager det bare aldrig som nogen selvfølge at vinde eller blive nomineret til sådan noget). Og så blev jeg faktisk overrasket over hvilket indlæg det er der har vundet… det er nemlig et helt andet. Mit indlæg “Den der kropsdebat” har vundet i kategorien “Blogindlægget, der skabte fællesskab”. Et indlæg de mener skabte søstersolidaritet. Og hvor er jeg glad for netop at ha’ vundet den kategori. Det er jo netop det jeg gerne vil med min blog: at det skal være et sted hvor vi alle (både jer og mig) godt kan lide at komme. Hvor vi har det rart sammen. Det prædikat tager jeg mere end glædeligt på bloggen.

Jeg føler, at jeg gerne ville skrive stolpe op og ned om hvor glad jeg er. Om hvor fedt det er at vinde netop den pris. Men jeg tror kun at det kan siges på en måde: TAK.

Tak, til både jer har nomineret mig (ellers havde dommerne jo aldrig fundet mit indlæg <3 ) og tak til dommerne for at mene, at jeg havde gjort det godt nok til at vinde. Tak.

I kan se alle vinderne og begrundelserne HER

bloglovin

14 kommentarer

 • Stort tillykke med det – det er så sejt gået 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bestemt også et godt indlæg, men personligt rykkede “Du SKAL elske at være mor” mig meget mere. Uanset indlægget fortjener du at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • High five! Super flot og mange gange tillykke med awarden 🙂
  Jeg holder særligt af din indlæg om “Næ, du gravide kvinde – det må du ikke”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Stort tillykke, Jeanett. Du fortjener det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kæmpe stort tillykke! Det er virkelig en fornøjelse at følge din blog og du er en utroligt sympatisk og inspirerende kvinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke!! Helt velfortjent! Jeg havde også nomineret dit mor-indlæg, men det undrer mig ikke, at krops-indlægget vinder! Men det er jo kun dejligt at der er masser af gode indlæg at vælge i mellem – tak til dig, for de gode indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var ret sikker på, du ville rende med den der kategori – men også for mor-indlægget. Hvilket jeg stadig synes, du skulle have vundet for. (Jaja, det har jeg sagt nogle gange nu! :D) Jeg synes virkelig, det indlæg skulle have været belønnet. Bare ved at se på kommentarfeltet, var det tydeligt, hvor stor en forskel det gjorde. Det var SÅ stort og modigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Miriam! Jeg må indrømme, at jeg også troede, at hvis jeg overhovedet havde en chance for at vinde noget, så var det med det indlæg (altså, efter det var udgivet – det var jo ikke derfor jeg skrev det).
   Men er stadig super glad, da det bare glæder mig at der åbenbart er mange indlæg som har gjort indtryk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabatkode til ASOS