Kærlighed & Kommunalvalg #4

Jeg søger praktikplads – snart!

Jeg søger praktikplads - snart!

I det nye år skal jeg tilbage til mit studie – til det allersidste semester. Ever. Og på det semester skal jeg i 3 måneders praktik, hvor jeg selv skal finde min praktikplads. Og det er her meningen med dette indlæg kommer ind; jeg mangler stadig at finde det perfekte sted! Jeg har fået et par løse tilbud, men intet jeg følte var helt rigtigt (eller også ville de have mig i praktik som multimediedesigner – den går ikke. Den uddannelse har jeg afsluttet for længst). Derfor vil jeg se om det kunne give nogle spændende kontakter af at jeg smed det her på bloggen. Måske sidder en af jer og kender nogen?

Her er lidt om hvad jeg forventer af praktikpladsen:

– Jeg vil utrolig gerne have lov til at være en del af/lære noget af virksomhedens sociale medier strategier. Måske har I/den ikke særlig meget på det område endnu og det var noget jeg kunne hjælpe igang med?
– Andre områder jeg kunne beskæftige mig med kunne være at hjælpe med at forøge salget på webshops (og her er der mange forskellige måder man kan gøre det på).
– Praktikpladsen er noget jeg skal lære noget af, så mine primære opgaver skal ikke være at hente kaffe, kopiere papir eller tage telefonen.
– Praktikpladsen skal helst ligge i Odense (eller tæt på). Hvis den ligger længere væk, så skal der helst være mulighed for at arbejde hjemmefra en eller to dage om ugen, da ugentlige overnatninger ikke er en mulighed med en lille datter på under 1 år.
– Pratikken skal starte 1. februar og så 3 måneder frem.

Lidt om mig:

– Jeg er god til kommunikation og jeg brænder for de relationer man kan have med mennesker og kunder igennem de sociale medier. Det er generelt en “verden” der fascinerer mig. Jeg har flair for hvordan man bruger medier som facebook, instagram mm til at opbygget en god relation til kunderne og til hvordan de i samspil kan øge indtjening på ens webshop. Jeg har desuden erfaring med affiliatemarketing og andet e-marketing.
– Jeg skal efterfølgende skrive min bachelor og der er evt. mulighed for at jeg kunne skrive den med afsæt i virksomheden jeg har været hos. Den opgave vil virksomheden naturligvis få et eksemplar af.
– Min uddannelse hedder E-concept development og giver mig til sidst en professionsbachelor

Jeg kan kontaktes på jeanettdrevsfeldt@gmail.com
Linkedin profil HER
Og jeg giver naturligvis gerne mere information om mig selv og står også til rådighed for møde/samtale.

I må meget gerne dele opslaget rundt omkring. Jeg er efterhånden lidt i tidsnød, da aftalen skal være på plads om et par uger.

bloglovin

6 kommentarer

 • Men hvad er uddannelsen du er i gang med? (Spørger jeg dumt? :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe nej det var ikke dumt spurgt – ved ikke hvorfor jeg ikke fik det med. Nu er det tilføjet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Men hvad læser du? Eller er det bare mig, der ikke kan finde det i teksten? God jagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med din søgen! Jeg læser faktisk også e-konceptudvikling, men skal først i praktik til september næste år 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Hej Jeanett – Nu er jeg lige hende den lille rettesmølf, der hjælper: Du har flere slå-fejl i første afsnit (“tilbage til mit studiet”…”Den uddannelsen..”).

  Ville lige gøre dig opmærksom på det, så det ikke bliver delt vidt og bredt med fejl – det er så irriterende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed & Kommunalvalg #4