Tirsdagsønske #16

Kærlighed & Kommunalvalg #4

Kærlighed & Kommunalvalg #4 Jeg gider ikke forholde mig til den politiske del af at de har genåbnet budgettet, men fuuuuuuck hvor er jeg træt af det sådan rent praktisk og logistisk. Der var indkaldt til extra forligsmøde igår morges og heeeeele aftenen igår, hvor parter måtte stop og give op for den dag. Det fortsætter så i morgen. Jesus kristus, altså. Men dejligt at de holder “fri” fra forhandlingerne i dag, da det er Tims fødselsdag i dag. Han rammer simpelthen 3-0 herunder valgkampen. Han har haft en vildt travl dag (og baby B har været den vildeste bitch i dag – fedt, når man er alene med hende), men nu står den på god mad og hygge med rigtig gode venner.

Nå, til det indlægget her skulle egentlig handle om  noget som jeg teasede i dette indlæg før valget. Det var et photoshoot som mig og Baby B var en del af. Jeg lovede, at fortælle jer hvad det handlede om, når jeg kunne – og her er det! Billedet skulle bruges til borgmester Anker Boyes kampagne og dette billede skulle bruges i forbindelse med emner som unge kvinder og børn ryger ind under. Jeg blev spurgt med en dags varsel og sagde ja, fordi jeg synes det kunne være sjovt at være med i. Desuden tror jeg, at baby B vil synes det er sjovt, at hun engang har været med i et photoshoot med borgmesteren – også selvom hun skulle ende med at have en andne politiskoverbevisning. Jeg ville i hvertfald synes det var sjovt, hvis det var mig selv der havde været det, da jeg var baby.

Andre billeder fra samme kampagne hænger i rigtig store versioner rundt omkring i byen (bla. under broen ved T.B. Thrigesgade og ude ved det gamle Biva) og på busser, men jeg har stadig ikke set den version mig og B er med i. Har I? Jeg ville blive SÅ glad, hvis I støder på det og så evt fang et billede af det til mig – eller fortæl mig, hvor I spotter billedet her. Jeg synes det kunne være lidt sjovt, at mig og B får et billede af det sammen foran sådan et (eller jeg lige kan have et Carrie-moment, hvis jeg hænger på en bus somewhere… haha!). Billedet bliver også brugt på siden HER

bloglovin

8 kommentarer

 • Helle

  Hej Jeanett! Håber det er ok jeg spørger hvilken str. din strik er fra Ganni (råhvid med v-hals :))? På forhånd takker

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er en str. small – den er ret oversize 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså jeg ville i hvert fald heller ikke have noget i mod at være Bølle B der. Det er lidt sjovt at se tilbage til om x år!!
  http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Jeanett

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Jeanett:-) jeg har lige set jeres billede hænger i krydset ved Albani torv og Nyborgvej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fedt, tak! Det må jeg lige ha’ taget et billede af 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej!
  Jeg spottede jer ud for 61 i Kongensgade, lige ved krydset mellem Kongensgade og Vindegade – den skifter automatisk, så den kommer en gang i mellem. Så fint! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #16