Tirsdagsønske #15

Måned #7

Måned #7Måned #7
Måned #7

Reklamelinks markeret med *

Body fra Mini Rodini (HER*) – Bukser fra Noa Noa (HER*) – bObles elefant (HER*) – bObles kylling (HER*) – Trælegetøj fra Grimms (HER*)

“Nu er hun altså en “rigtig” baby”, sagde Tim i sidste uge. Jeg forstod hvad han mente 100%. Selvfølgelig er små babyer på 2 mdr også en rigtig baby, men før man får børn, så tror jeg at man har netop den alder som B har nu i hovedet, når man tænker på en baby. Man kan lidt forskellige ting; holde hovedet, sidde, lave vilde fagter med armene og man spiser mos. Men man kan ikke snakke, ikke gå og man tuder når man er træt. Hvis jeg kunne vælge (hvilket jeg desværre ikke kan), så havde man  kun 1 måned med den der hjælpløse baby (alder 0-3 mdr) og så havde man til gengæld 2-3 måneder extra med denne 7-måneders baby. Nej, hvor er hun dejlig!

– Min søde baby B kan sidde selv <3 Altså, en gang imellem vælter vi lidt, men vi kan sidde. Ihh hvor bliver hun stor!
– Før kunne hun rulle fra ryg til mave og ikke tilbage, men det kan hun også nu!
– Og igår aftes kom hun op på alle 4 – nøj hvor var jeg stolt. Mit tip er, at hun kravler indenfor de næste 2 uger.
– Alle lege skal være vilde. Kastes op i luften, hænge på hovedet og alt andet der er lidt “farligt”.
– Af mad er kartofler, broccoli og blomkål et hit. Og så eeeeeeelsker hun sødmælk! Til gengæld er frugtmos ikke det helt store hit. Hun spiser det, hvis hun er sulten, men ellers vil hun meget hellere have nogle grøntsager.
– Vi har en klar idé om at “mmmmmO” skiftevis betyder “mor” eller/og “mad”. Men som Tim sagde; For hende er det jo oftest to sider af samme sag, haha.
– Der er helt klart noget mere morsyghed og det er nemt at spotte nu… hun kan hyle og være besværlig, men kommer jeg ind i rummet og hun kommer over til mig, så stopper hun og ungen smiler bare.
– Der er kommet en soverytme igen; hun kommer i seng ca. 19.30 og vågner stortset kl. 07.04 (skørt tidspunkt) hver morgen.
– Alt hvad vi ikke må lege med vil vi MEGET gerne lege med. Især vores mad og alt elektronik. Og plastikposer. Og sidstnævnte synes jeg sgu er lidt for farligt.
– I øjeblikket er en af de populære “lege”, at hun laver et slags grynt og så skal vi efterligne. Og så grynte hun igen (med verdens største smil på læberne samtidigt, selvfølgelig) ooooog så skal vi efterligne. Det var altså nemmere at lege denne “leg”, da det vi skulle efterligne var nogle høje toner. De grynt hun laver gør seriøst ondt i halsen efter 15-20 stykker i træk. Ryste pose, baby!
– Nøgen = i herligt humør! Skal have tøj på igen = fucking sur dame. Vi har bla. også fundet ud af, at er hun cranky og intet andet hjælper, så får hun lov til bare at lege kun iført ble. Så bliver hun som regel i herligt humør!
– Hej baby med sine egne holdninger!
bObles elefanten* (den grønne) er genial til at have stående bag hende imens hun stadig er lidt usikker mht at sidde. Som på billedet her! Vi fik den i gave, da til hendes dåb og vi elsker den (og det gør hun også).
– Hun er verdens nemmeste baby at få til at smile. Og grinflip er hende her mester i at give hende. Det er seriøst hende der har givet hende de vildeste af slagsen!

bloglovin

17 kommentarer

 • Cæcilie

  Hvor er det nogle skønne billeder! Det har været en fornøjelse at følge udviklingen hos jeres lille pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  hun er skøn- hvad står b for? Har i kaldt hende betina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   B er selvfølgelig for hendes navn. Hvis du følger mig på insta så skriver jeg det tit derinde, men skriver det ikke her. Og nej det er ikke Betina 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk T

  Jeg er ikke mor – og skal heller ikke være det i nogle år endnu (vil i hvert fald gerne lige finde manden jeg skal have børn med først) – men jeg bliver simpelthen så skruk af at læse de her indlæg og følge dig på instagram! Baby B er simpelthen SÅÅÅÅ sød og det er virkelig hyggeligt at læse om hendes udvikling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hvor er hun dog blevet stor og lækker!!! Så sød;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig virkelig til de her månedlige opdateringer 😀 Det er så hyggeligt at følge med i B’s udvikling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er hun dog sød! 🙂 Og hvor hun dog ligner sin far, synes jeg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Meget! Det er især afstanden mellem øjne, næse og mund der gør det, er vi kommet frem til. Dog har hun nogle dele der er ret meget mig, hvis man kigger på dem “separat”. Fx er det meget min mund/læber og selve formen af hendes øjne samt øjenfarven er også meget mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg er SÅ enig! Den alder der er skøn – jeg har sagt til Manden at næste gang vi skal have en baby, vil jeg have den efter de første 3 mdr 😉 men tror jeg ser anderledes på det næste gang, nu ved jeg mere hvad jeg kan forvente!
  Jeg synes også nu her hvor Tristan er (næsten) 10 mdr, at der sker så meget, og han er ved at gå fra at være en baby, til at blive en rigtig dreng, det er dælme crazy, han kravler, står op af alt og går hen af det… Om en måneds tid, frygter jeg, at han vandrer rundt og skvatter over sine ben! Han har også lært at spise selv med både ske, gaffel og fingrene, så om ikke så lang tid, er han slet ikke så hjælpeløs som jeg hele tiden har været vant til!

  Hvor er det nogle skønne billeder af B, hun er så skøn!

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun dog bare kær! Når jeg engang skal have barn, håber jeg at få et så nemt som hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfor kalder I hende ikke bare hendes navn eller baby? 🙂

  “Så var jeg i byen med M, og vi havde P med, men S blev derhjemme for at lege med J” – et stort bogstaverod

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha har du ikke copy-paste det der direkte fra en af Emili sidste indlæg? Og det er da ingen bogstavjungle når hun er den eneste jeg gør det med. Så din kommentar giver ikke rigtig mening 😉 Desuden har jeg forklaret flere gange hvorfor. Man skal ikke om 10 år kunne Google hendes navn og så dukker der 200 billeder op af hende. Det skal hendes skolekammerater ikke kunne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hun er simplethen så sød 🙂 Jeg synes hun ligner både dig og Tim, det er især tydelig på disse billeder. Og så er jeg enig med Cæcilie – det er rigtig hyggeligt at følge med i udviklingen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #15