Idyl

Mini Rodini hos Styledeluxe

Mini Rodini hos Styledeluxe
1. Mini Rodini body 230 kr HER   2. Mini Rodini blue army t-shirt HER   3. Mini Rodini ræve sweatshirt 360 kr HER   4. Mini Rodini leopard strik 450 kr HER   5. Mini Rodini pingvin bluse 230 kr HER   6. Mini Rodini aspen body 230 kr HER

Jeg opdagede lige inden vi tog afsted, at Stylepit har fået det virkelig fede svenske børnemærke Mini Rodini! Jeg ved det – mærket er ikke billigt og det er bestemt ikke et vi har overflod af herhjemme. Simpelthen fordi SÅ mange penge gider jeg ikke bruge på børnetøj – og slet ikke når hun stadig er så lille og vokser ud af størrelser efter 2 mdr. Men vi har nogle enkelte ting til hende nu og så har jeg forud købt en del mere til når hun er ca. 1 år og frem (der er hun jo i størrelserne lidt længere tid). Men jeg kan alligevel ikke lade være med at købe lidt til hende nu og vi har måske 2 eller 3 ting pt. Det er mest bodyer og de er SÅ lækre. Man kan bare mærke at det er kvalitet. Desuden er det meste af tingene derfra også lavet af økologiske materialer og det kan jeg godt lide (selvom vi ikke er 100% fanatiske omkring det herhjemme). Desuden er det fedt at mange af de forskellige styles er ret unisex. Så kan der gemmes til en lillebror eller lillesøster.
Mange af MR tingene vi har er også købt på udsalg.

Fra den nye kollektion har hun en kjole i samme aspen-print som bodyen herover og en body i samme blå armyprint som t-shirten. Men jeg kunne ikke dy mig, da jeg så at mærke nu var hos Stylepit og derfor er rævesweatshirten (i størrelse ca. 1 år, så den passer til det tidlige forår) og bodyen med hesteprint (i hendes nuværende størrelse) på vej hjem til os. Jeg glæder mig endda helt til det kommer, haha! Der er pt 10 styles fra mærket hos Styledeluxe og dem kan I finde HER. Jeg håber, at der kommer endnu mere! Er I også vilde med mærket?

Affiliatelinks

bloglovin

5 kommentarer

 • Elsker Mini Rodini sweats, det er bare de bedste… Har købt Ræve blusen fx 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Troede du kategorisk havde afvist flere børn 😉 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det har jeg også 🙂 Jeg mente ikke at det kunne gemmes til en Lillebror/Søster her i huset, men hos andre 🙂 Jeg skal, som jeg pt har det, ikke have flere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Jeg tænkte det samme;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som Kaja siger jeg bare go go go til deres sweatshirts!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idyl