Sløv fredag

Outfit of the day #245

Outfit of the day #245Outfit of the day #245Outfit of the day #245Outfit of the day #245
ASOS jumpsuit (HERE) – LOVE bomberjacket (HERE) – Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE) – Primark shoes

Åhh jeg er endelig ved at være på toppen igen. Det er altså lidt surt at bruge halvdelen af weekenden på at være småsyg. Altså, ikke fordi at jeg skal op til noget mandag, når man er på barsel, men weekenden betyder jo bare at Hr. Kæreste er hjemme og vi derfor kan lave noget alle 3 sammen.
Outfittet her opdagede jeg lige på mit kamera – det er fra sidste weekend (for en uge siden) en søndag, hvor vi bare gik tur i det smukke efterårsvejr i de grønne områder der er i området  hvor vi bor nu. Virkelig smukt! Buksedragten er virkelig en af de store favoritter her under barsel og I har også set den i grøn før (HER). SÅ behagelig og rigtig praktisk med lynlåsen foran. Bomberjakken har jeg vist aldrig fået vist jer. Jeg bestilte den hjem imens jeg var gravid, men fik den kun brugt en gang dengang. Prøvede at hoppe i den denne dag, men jeg tror bare at jeg skal indse at jeg ikke får den brugt. Derfor har jeg sat den til salg på min Tictailshop HER.

Affiliatelinks

bloglovin

2 kommentarer

 • Lidt sjovt du ikke får den brugt – det første jeg tænkte var hvor god den var til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Louise! Men jeg får den bare ikke rigtig brugt. Desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sløv fredag