Mini Rodini hos Styledeluxe

Outfit of the day #246

Outfit of the day #246Outfit of the day #246Outfit of the day #246Outfit of the day #246
H&M Trend cardigan – ASOS dress (HERE) – Erbs&Bjerke sunglasses (HERE) –Marc by Marc Jacobs bracelet – Jeffrey Campbell shoes (HERE)

Så får I første outfit hernede fra det smukke norditalien. Jeg har seriøst som mål, at skulle købe mig noget realestate hernede indenfor 10 år. Her er så smukt og selvom det er 2. gang vi er ved Como Søen, så er det på ingen måder sidste gang. Outfittet her er fra i mandags, hvor vi brugte eftermiddagen i en af de større byer ved søen; byen der bare hedder Como. Det tager kun 30 min at køre fra lejligheden vi har lejet og så dertil, så det er ret nemt. Jeg laver nogle indlæg om alt det vi har set og oplevet, når jeg kommer hjem. Men indtil da, så får I outfittet fra dagen her, som vi tog inden på en plads foran deres fine kirke/katedral. Alt er faktisk nyt minus armbåndet. Cardiganen kunne jeg ikke stå for sidst jeg var i min lokale H&M (hvor er det bare FEDT at vi endelig har fået H&M Trend i Odense!!). Så rar og blød. Og smuk farve! Kjolen er fra ASOS og den hapsede jeg, da der var en rabatkode sidste gang. Solbriller er en gave fra Dope.dk – og jeg elsker især solbrillerne. Har længe søgt efter flere cateye-solbriller som passer til min ansigtsform og disse er perfekte!

Der er link til alle de ting jeg har kunne finde online under sidste billede 🙂

Affiliatelinks

bloglovin

13 kommentarer

 • Christina

  Norditalien er skønt!
  Har også lige købt den cardigan (på ferie i Dubai, men selvfølgelig skal man lige runde H&M der også ;-)) Har du set, om den fås i andre farver (ja, så meget elsker jeg den :-))?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, her i Odense fortalte de mig at den også findes i grå, men der var udsolgt af den. Dog troede at den kunne finde på at komme igen, da den havde solgt godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes kjolen og cardiganen passer rigtig fint sammen, selvom det er en skam, at det ligner, for mig, at din mave buler lidt unaturligt på maven, hvilket må skyldes stoffet? Poser det midt på maven eller er det mig der ser forkert?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser vildt godt ud 🙂 jeg er vild med de solbriller. Hæhæ, jeg drømmer om at købe et sommerhus i Spanien, hvor nice ville det ikke lige være?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak 🙂 Jo, Spanien ville jeg heller ikke sige nej tak til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Sara: Jeg tror det er rent visuelt fordi stykket ved maven er bredere lige netop dette sted.

  Solbrillerne klæder dig rigtig godt Jeanett – og cardi ser rigtig rar ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor den kjole dog skøn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som om en tur til Como-søen nærmest er obligatorisk! Sådan en anbefaling kan jeg i hvert fald ikke lade mit rejseglade-hjerte gå glip af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Smukt outfit!
  Er du egentlig tilbage på nogenlunde den vægt du havde før fødslen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja næsten. Måske med stadig +5 kg. Men det skal trænes væk. Tror ikke ar de ryger af sig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • den kjole er simpelthen bare så smuk! har haft kig på den hammer længe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini Rodini hos Styledeluxe