True Match

Outfit of the day #249

Outfit of the day #249Outfit of the day #249Outfit of the day #249Outfit of the day #249
ASOS top (HERE) – H&M Trend skirt – Erbs Danmark sunglasses (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – Primark shoes

Jeg har stadig lige nogle enkelte outfits tilbage fra vores ferie i Italien – bare så I ikke undrer jer over de bare ben herinde 😉 Dette outfit har bare alle elementer jeg elsker: røde læber, bare ben, solbriller, stort skørt og et snert af noget Marilyn/Dita-ish. Hvis jeg virkelig skulle koge et outfit sammen som gav et billede på min stil, så ville dette være et rigtig godt bud.

Åhh hvor jeg allerede savner vores lille sted her ved Como Søen…

Affiliatelinks

bloglovin

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

True Match