Bolig sneak peek

Test: SONY Xperia Z1

Test: SONY Xperia Z1

Jeg har længe overvejet at skulle ha’ anskaffet mig en ny telefon. Og nærmest som kaldet, så får jeg muligheden for at teste SONYs Xperia z1. Det skal jeg gøre over de næste par uger, så det glæder jeg mig faktisk helt til. Og så er telefonen vandtæt – ret smart!
En af de ting der skulle være rigtig godt ved Xperia z1 er dens kamera og den meget store skærm, som telefonen har. Kameraet er på 20,7 megapixel og har indbygget billedesensorer som svarer til dem der er i SONYs egne kameraer. Desuden er lukketiden kort og der er 3 gange zoom, som giver extra gode skarpe billeder – selv under dårlige lysforhold. Uafhængige tests har også bekræftet at det har bedre billedkvalitet end de førende smartphones. Alt dette glæder jeg mig virkelig til at teste, da det lyder som en rigtig god “bloggertelefon”. Så kan man blogge med gode billeder selv når man er “på farten”. Og det er seriøst perfekt at teste den nu her, hvor vi smutter til Italien.

Derfor vil jeg også være extra aktiv med telefonen på Instagram (jeg hedder missjeanett derinde) under hashtagget #xperiaz1dk I øvrigt kan I deltage i konkurrencen om jeres egen SONY Xperia z1, hvis I hashtagger jeres billeder på Instagram med det samme #xperiaz1dk. Der findes 4 vindere i alt og konkurrencen kører til og med uge 43 (ugen efter efterårsferien). I kan læse mere om konkurrencen HER

Telefonen kommer også med nogle virkelig seje apps, som skulle være med til at gøre hele billedoplevelsen endnu federe. Blandt andet en der hedder “Info-eye” som forslår information om seværdigheder eller ting som bøger, vin mm, når man tager billeder af det. Det lyder som noget der er ret oplagt at teste på vores kommende ferie!

Indlægget er sponsoreret af SONY

bloglovin

6 kommentarer

 • Så mangler du bare at fortælle prisen på den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kommer jo an på hvor du køber den,abonnement osv. Men uden abonnement ligger den omkring 5000 kr

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser fin ud.. Men er nu mere til iPhone:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig til at høre hvordan den der app virker, for det lyder ret smart! Specielt når man skal på ferie, som du skriver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline W

  Kommer der en “rigtig” anmeldelse også? Står nemlig og skal have ny telefon, og valget ligger lidt mellem iPhone og den her (eller bare z-modellen…) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig sneak peek