Kærlighed & Kommunalvalg #1

Tirsdagsønske #15

Tirsdagsønske #15

Hvorfor har jeg ikke en bordeaux taske??! Det er da en fejl – og en fejl, at jeg først opdager det nu! (men når man går rundt på barsel, så render man mest rundt med pusletasken som taske… nøj, hvor er jeg glad for at jeg købte den fra Marc Jacobs i tidernes morgen!). Jeg har længe sukket over de smukke, smukke tasker fra Leowulff og mine suk er kun blevet mere højlydte efter at jeg opdagede tasken i farven her. SUK. Shit, hvor er den smuk. Og farven ville passe PERFEKT ind i min efterårs/vintergarderobe.

Måske den skulle ryge på ønskelisten til jul? (eller jeg kunne give mig selv den i “gave”, hæhæ).

Den er (selvfølgelig) i ægte læder og koster 2150 kr HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Du er ikke den eneste! Den taske er indbegrebet af perfektion 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er SÅ smuk. Også i den sarte lyserøde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Miss Jeanett.
  Nu er det tredje gang, jeg kontakter dig omkring en lyserød t-shirt, jeg har købt og betalt for på din tictail for snart 3 uger siden, men som jeg stadig ikke har modtaget. Ser frem til at høre fra dig.
  Hilsen,
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har sendt dig to mails (den ene så sent som igår aftes), men dem svarer du ikke på. T-shirten er forlængst sendt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Nøøøj, den er lækker, køb køb køb!!
  Jeg er overrasket over den ikke koster mere, troede det var en af de der dyre mærke sager der koster 8000+ da jeg så billedet….
  Du skal da også huske at forkæle dig selv nu når du er mor;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg synes faktisk også den er “billig”. Den er så smuk! Og hehe, jeg synes du har meget ret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed & Kommunalvalg #1