Kærlighed & Kommunalvalg #9

Kærlighed & Kommunalvalg #10

Kærlighed & Kommunalvalg #10

Jeg sidder med en klump i halsen. Jeg får lov til at slutte “Kærlighed & Kommunalvalg” af på lige præcis den måde jeg havde håbet så inderligt på. Tim er genvalgt. Og ikke bare genvalgt… Han har fået langt flere stemmer end han fik sidst. 961 stemmer endte det på (det var 704 til sidste valg). Jeg er stolt og samtidigt ydmyg over at så mange mennesker har valgt at sætte deres kryds ud for hans navn.

Og dobbelt op på glæde, så forblev Odense i Ankers hænder og omdannelsen af bymidten og fremdriften i byen kan endelig begynde. Jeg er så glad.

Nu skal der soves – baby havde fest igår nat. Men tror vi bestiller noget godt mad udefra. Det skal i hvert fald fejres!

Og tusind tak, hvis I er nogle af de næsten 1000 der har stemt på ham. Tak er så sandelig et fattigt ord!

bloglovin

13 kommentarer

 • Stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt! Stort tillykke med herren (:

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Kæmpe tillykke til den sejeste Tim. Som jeg skrev forleden var det første gang jeg stemte rødt, og stemmen fik Tim, som jeg også skrev. Jeg har været så spændt og er rørt og glad! Jeg glæder mig til de næste 4 år. Jeg håber Tim kysser sine to søde piger lidt ekstra, det må have været et par hårde uger for dig, kære Jeanett. Nyd en dejlig aften, nyd jeres søde lille B, nyd jeres nye fine hus,nyd hinanden, nyd kærligheden,nyd at der faktisk er sket rigtig mange dejlige ting for jer det sidste år. Nyd øjeblikket!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor er du bare sød! Tak! <3 ja det har været nogle hårde uger der har trukket tænder ud… Især havde jeg undervurderet hvor hårdt det ville være at være så meget alene med baby B. Men det gav pote i sidste ende og det gør bare at det var alt det hårde arbejde værd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Stort tillykke til Tim:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu engang tillykke 😀 Og i mine øjne fortjent! Jeg er så stolt af, at Anker Boye fortsætter.
  Det har bare været TOTAL nervepirrende. Jeg har siddet fra morgenstunden og fulgt med for at høre den mindste nyhed vedr. de personlige stemmer. Aldrig har jeg fulgt så meget med i et dansk (kommunal)valg :p
  Men mange tak for de spændende indlæg i serien Kærlighed og Kommunalvalg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke! Hvor har det været dejligt at følge med fra sidelinjen, og se hvor meget opbakning og støtte du har givet Tim. Og det har også været spændende at se hvor meget det egentlig kræver både at være politiker, men også politiker-pårørende. Dine “Kærlighed & Kommunalvalg”-indlæg har været en rigtig god ide, og det skuffede bestemt ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Stort tillykke!!, hvor er det skønt for jer begge:)

  Tim virker virkelig også til at være en fin fyr med gode politiske holdninger, kan kun erklære mig enig i med hvad andre har skrevet: hvis jeg boede i Odense havde jeg stemt på ham:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Sandra – det er fedt at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg stemte også personligt på Tim, så er rigtig glad for resultatet, og glæder mig til de næste fire år! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej, det er jeg så glad for at høre. Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Tillykke til ham/jer! 😀

  Og mon ikke du godt kan tage æren for en lille del, af de personlige stemmer? Ikke fordi jeg på nogen måder tvivler på Tims politiske kunnen, eller vælgernes motivation. Men du har skabt lidt reklame, på et medie der måske henvender sig til andre, eller henvender sig mere personligt end de traditionelle medier:) Tænker det har fået en del til at undersøge, “hvad ham Tim er for én?” 🙂

  Ihvertfald mange gange tillykke, både med genvalget. Men også med, at det er overstået, og der er mere tid til kys på hinanden, og på B 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed & Kommunalvalg #9