Spørgerunde og video - stil jeres spørgsmål!

Kærlighed & Kommunalvalg #6

Kærlighed & Kommunalvalg #6
Baby B klokken ca. 02 i nat. Hun vågnede af at vi larmede lidt for meget, da vi var på vej i seng. Og vupti, så så hun det som en invitation til fest, ballade og hygge med hende læse/føle-bog om kaniner. Suk, hvor var hun frisk…

Min hjerne er helt kogt, så dette bliver bare et hurtigt hej og nok et indlæg der bare er en omgang sludder for en sladder fra mig. Nøj, hvor jeg glæder mig til at den her valgkamp er overstået. Nu begynder jeg at synes, at det trækker tænder ud. At vi/jeg så samtidigt skulle stå med flytning og søgning af praktikplads gør bare tingene extra stresset. Vores kælder er fyldt med flyttekasser, som stirrer bebrejdende på mig hver gang jeg er nede i vaskerummet. Resten af huset ligner et bombet lokum og nogen burde virkelig lige tage en omgang med en støvsuger. Suk. Desuden har jeg en indbakke der er ved at SPRINGE I LUFTEN. De par gange jeg har prøvet at komme det til livs, så har jeg bare endt med at sidde og stirre tomt ud i luften. Og så er B inde i et eller andet vildt udviklingsspring. På få dage har hun fået en tand, kravler næsten (står oppe på alle 4 og rokker frem og tilbage), rejser sig selv uden hjælp fra siddende stilling til stående op ad ting, er begyndt at klappe OG vinke… og har den vildeste omgang morsyge vi indtil videre har set. Og så vågner hun pt omkring kl. 06 hvor hun bare SKRIGER i søvne og vil kun holde op, hvis hun får lov til at sove videre i armene på mig. Spørg mig lige om man ligger specielt godt de 2-3 timer, hvor vi sover sådan? Men jeg gætter på at det er fordi hun måske synes at alt er lidt overvældende pt?
Jeg er træt og jeg trænger til hverken at være nogens mor eller nogens kæreste (/hende der får det til at hænge sammen herhjemme for tiden…) – bare lige i en time eller to. Derfor skal jeg ud med mødregruppen i morgen… og det er uden børn! Shit, hvor jeg glæder mig. Det forstår I slet ikke. Og desuden har vi aftalt med nogle venner, at vi to tøser snart tager i biografen og så kan vores mænd passer de to små piger (og så gengælder vi den anden vej en anden aften). Det glæder jeg mig så meget til, at det er endnu mere ubeskriveligt.

Nå, der er selvfølgelig også noget positivt omkring valgkampen. Det er klart den travleste uge og derfor nok også den mest spændende. Der er rigtig gang i gaden og Tims telefon ringer nærmest konstant. Man kan rigtig mærke på stemningen, at alle lige sætter det sidste ind her i slutspurten. Og selvom det er hårdt, så kan jeg også lidt godt lide den her følelse af “undtagelsestilstand” der hersker for tiden.
Og i øvrigt tak for alle jeres mails og facebookbeskeder ang. hvor I har spottet Ankers plakat, som mig og B er med på. Vildt at den hænger så mange steder! Og endnu mere vildt at I gider at bruge tid på at tage billeder af det og sende dem til mig. TAK! Det er mit mål, at mig og B skal hen og stå foran en af dem og ha’ taget et billede inden valgkampen er slut. Men i morgen torsdag er en crazy dag og fredag er endnu mere crazy. Der skal jeg bla. interviewes til Fyens Stiftidende.

Husk forresten min spørgerunde HER.

Og så slutter jeg lidt random af: “After Earth” er klart den dårligste film jeg har set i år (den med Will Smith og hans søn). Og så var Tim nævnt i Monte Carlo igår. Han er helt stolt over at de nævnte at han laver fede playlister på Spotify, haha!

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgerunde og video - stil jeres spørgsmål!