Nyheder på mikkelmaris.dk

Kærlighed & Kommunalvalg #9

Kærlighed & Kommunalvalg #9

Kærlighed & Kommunalvalg #9

Kærlighed & Kommunalvalg #9

Så kom dagen! Vi har begge sommerfugle i maven og er vildt spændte. Dagen startede vi alle 3 med brunch på Druen & Bønnen sammen med sødeste Fie og smukke Beate. Derefter tog vi forbi vores valgsted og fik stemt. Sjovt nok blev det til 2 stemmer på Tim 😉 Tim havde Bella med ind i sin stemmeboks og hun var så ivrig, at hun var ved at flå hans stemmesedler i stykker. Det er aldrig for tidligt at lære om demokrati! Vi har lige puttet på sofaen til en film og så regner vi med at skulle ind på rådhuset senere. Fuck hvor er jeg spændt. Tims personlige stemmeantal (og om han er kommet ind) ved vi først i morgen, da de kun tæller sammen hvilke partier folk har stemt på i aften. Så vi kommer nok til at være spændte en 24 timers tid endnu. Hvis I vil følge med “live”, så er jeg aktiv på både Twitter @missjeanettblog og Instagram @missjeanett

Har I været nede og stemme? Valgstederne har åbent til kl 20 i aften!

bloglovin

16 kommentarer

 • lone

  Ønsker Tim, Held og Lykke med de personlige stemmer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det bliver så spændende!

  Jeg skal ned at stemme efter aftensmaden, og det bedste er næsten, at det foregår på min gamle folkeskole, ha. Det bliver sjovt at gense den (…og godt at afgive sin stemme, selvfølgelig). God valgaften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sofie Sehested Geisler

  Har lige været nede og stemme og krydset blev selvf. sat ud for Tim Vermund!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke til jer 🙂

  Jeg vil tage ned og stemme om lidt når min kæreste kommer hjem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Vi har været af sted, og så jeres lille søde familie. Så nu er der dømt valgaften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej held og lykke med ham! Bliver spændende 🙂
  Har selvfølgelig stemt 🙂

  http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tim fik min stemme. Jeg kan godt lide, at han har været med til at foreslå et studenterhus! I mine øjne er uddannelse et område, flere glemmer. Her ligger Danmarks fremtid.
  Held og lykke til Tim og de andre! Jeg håber, vi kommer til at male Odense rød igen igen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh tusind tak!! Sidder og følger tallene og håber det går godt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  din datters navn er nævnt i teksten, er det meningen? ellers ville jeg bare lige gøre dig opmærksom på det 🙂
  Mange gange held og lykke med valget til jer begge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, det gør ikke noget. Det er nemlig et billede, ikke tekst. Så det dukker ikke op i en googlesøgning 🙂 Men tak fordi du lige nævnte det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg husker selv dengang jeg var en lille pige og måtte komme med ind og stemme. Det er jeg desværre blevet for gammel til nu, men heldigvis må jeg stemme til næste valg..og jeg glæææææder mig! Syntes simpelthen det er så vigtigt!
  http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Også mig! Jeg mindes også at ha’ været med min far inde i stemmeboksen som barn.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder på mikkelmaris.dk