Cravings til B

Måned #8

Måned #8Måned #8Måned #8

Reklamelinks markeret med *
GRO
bodystocking (HER*) – H&M jeans (HER*) – Sophie Giraf bidedyr (HER*)

Lad mig præsentere: Baby B! Og nu sidder I sikkert og tænker “Hende har vi da mødt før?”. Nej, det har I ikke. Det her er en helt anden baby. Nej, hvor er det sket meget på den sidste måned. Jeg tror, at det er den måned hvor der er sket allermest med hende. Og selvfølgelig skete af masse af det undervalgkampen, hvor jeg har stået meget alene med hende. Typisk! Hun kravler næsten, har to tænder i undermunden (I kan faktisk spotte den ene på det nederste billede) og har SÅ meget personlighed nu. Og jeg kan mærke at kærligheden til hende bare vokser for hver dag der går!

– Når bleen åbnes, så er det et “hit” at skynde sig og kaste hånden derned og mærke hvad det er der gemmer sig dernede. Tit med det resultat, at “ting” smørres op og ned af benene. Virkelig lækkert. Det må du godt holde op med, unge dame!
– B har fået sine to første tænder <3 De er begge i undermunden – lige ved siden af hinanden og kom med en uges mellemrum. Hun var ekstremt morsyg og pylret op til og under. Hun hang på mig hele tiden og blev ked af det, hvis bare jeg “efterlod” hende hos sin far for at gå på toilettet. Hun vågnede pludselig også op flere gange om natten (hvilket hun ellers ikke gør) og græd, og græd og stoppede først da hun kom op til mig og ligge i mine arme. Shit, hvor sov jeg elendigt de nætter. Men hvad gør man ikke for sit barn! Det bekræftede mig dog endnu en gang i, at vi var smarte, da vi besluttede “ingen børn i sengen”-reglen (pånær hvis hun er syg eller som her er ulykkelig. Men på 8 mdr er det sket præcis 5 nætter. Det synes jeg er godt holdt ved af os!). Hun har også haft lidt småfeber i forbindelse med tænderne, men ikke noget voldsomt. Og så er feberen kommet og gået meget. Kunne være væk en time efter og så dukke op igen 3 timer efter igen.
– Hendes sult er meget tydeligt vokset. En ammetår “holder” ikke særlig længe mere. Det vil sige at hun hurtigt bliver sulten igen.
– Hun var helt klart påvirket under valgkampen af, at vores rutiner røg sig en tur. Fordi det gjorde hendes også! Det var totalt random hvornår hun var søvnig, hvornår hun var sulten osv.
– Hun er tydeligvis gladeste hvis både mor og far er her. Og så er seperationsangsten kommet. Hun bliver rigtig ked af det hvis vi forlader rummet, hvor hun er i. Hvis jeg er alene med hende, så hjælper det, at jeg bliver ved med at snakke med hende så hun kan høre mig. Det gør jeg om morgenen, når jeg lige skal lave min kaffe 😉
– Hun er såååå tæt på at kunne kravle. Hun står oppe på alle 4 og rokker frem og tilbage. Nogle gange hopper hun/skyder sig selv fremad. Andre gang stiller hun sig op på tæerne. Men selve motorikken med at sætte det ene knæ frem, så en hånd, så et knæ osv, den har hun altså ikke knækket endnu.
– Der bliver spist mere og mere “normal” mad. Hun knasker især gerne i en bolle, et stykke agurk eller noget banan. Hun er overhovedet ikke kræsen og spiser alt hvad vi giver hende – pånær jordskokker. Det vil hun satme ikke have. Men jeg har fået at vide, at vi skal droppe dem for nu og så prøve igen om en måned eller to, da hendes smagsløg hele tiden udvikler sig.
– Hun bliver kun ammet et par gange før middag (altså inden kl. 12) nu og så en tår sidst på eftermiddagen/eller inden sengetid. Hendes primær føde får hun ikke fra mig længere.
– Fordi hun er begyndt at rode rundt i hvornår hun sover, så er vi ved at indføre at vi putter hende på et fast tidspunkt hver aften (før har vi bare puttet hende når hun virkede træt). Det virker, så nu er det slut med at trække hendes sengetid bare fordi vi er ude eller lignende.
Yndlings legetøjet den sidste måned har bla. været Sophie Giraf. Den har en god størrelse (kan også være i mors håndtaske 😉 ) og den fungerer også som bidedyr til når gummerne klør. I kan finde den HER*

bloglovin

10 kommentarer

 • Sophie er god (vi har dog den med “håndtag” i) – men øv, for en ubehagelig lyd, når der gnaves i den! Det skærer i mine ører, lige som en kniv over en tallerken. Men min tordenbaby elsker den.:)

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vores larmer kun hvis man virkelig trykker hårdt på den – så hårdt, at hun ikke selv kan endnu 😉 Jeg har også set den med håndtag – det er smart!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker virkelig at følge med i opdateringer om din dejlige baby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er hun dog kær! 🙂 Det er sjovt at følge med i hendes udvikling. Men jeg ville lige høre, hvor er den flotte kurv egentlig fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun ligner også en anden baby, så selvom jeg jo ikke “kender” hende på den måde, så kan jeg godt se hvad du mener. Faktisk synes jeg hun ligner sin far ret meget på det nederste billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det gør hun virkelig! Alle siger også det med Tim pånær et par få.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hi hi, efter at have set videoen med dig og Tim, føler jeg nærmest at jeg kender jer – og lille baby B 😀 De her indlæg er virkelig fantastiske at læse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak, det er jeg glad for at du synes Caroline!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cravings til B