Outfit of the day #251

New in: Rützou silke bluse

New in: Rützou silke bluse

Jeg er helt smadret, men på den rigtig gode måde. Det har nemlig været en søndag kun fyldt med gode ting. Vi har tilbragt det meste af dagen sammen med Fie og Beate. Far-Michael var nemlig ude og spille kamp (ifølge Beate er det i øvrigt ikke rigtigt… “Far arbejde, ikke spille fodbold”. Det er lidt sødt, at hun ikke mener at hans job er fodbold 😉 ), så vi tog pigerne med ud og spise brunch på Olivias og derefter købte vi klejner med hjem, hvor vi så hyggede foran brændeovnen imens Tim hang lampe op i vores spisestue/udestue (det er DEN HER). Vi endte med at spise sammen også, så vi har nærmest været sammen hele søndagen. Hvilket er en perfekt søndag i min verden! B og Beate er også så søde sammen. Glæder mig til at de kan lege rigtigt sammen.

Nå, men jeg ville egentlig også lige vise jer denne smukke, smukke bluse som jeg lige har købt. Den er fra Rützou, som jo desværre lige er gået konkurs. Den er i lækker, lækker silke og det er den type bluse som er perfekt til hverdag, når man gerne vil føle sig lidt extra pæn. Den bliver perfekt til når jeg starter i praktik. Fordi jeg har fået verdens sejeste praktikplads. Mere om det snart!
Jeg endte faktisk også i den på valgaftenen, som I kan se i artiklen her nederst.
Den er sat -30% ned og den fås HER.

Kig forresten gerne forbi min Tictailshop… jeg har lagt en masse nyt op! Der er bla. nye ting fra Ganni og Stine Goya derinde. I finder dem HER

New in: Rützou silke bluse
Artikel fra Fyens Stiftstidende, d. 20. november 2013

Affiliatelinks

bloglovin

12 kommentarer

 • Det var så hyggeligt. Beate og jeg har nydt hvert øjeblik!

  Hun var ihvertfald ikke meget for at tage hjem igen og har fortalt, da vi bar hende hjem fra bilen, at hun havde haft en rigtig god dag, men gerne ville sove nu 😉 Så sødt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh jeg smelter! Hende og B er altså for cute sammen. Både da de hoppede sammen inde på Olivias, Beate kildede B og da de lå og “cyklede” i sofaen sammen, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor spændende og lækkert at praktikken er i hus! Jeg glæder mig til at høre mere om det 🙂 Og det lyder som en helt perfekt søndag. Vi har tilbragt tid med min kærestes niece, så hendes far kunne få lov til at arbejde – som han siger, så går det lidt bedre, når hun ikke hjælper ham 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er blusen smuk, og det er du ligeledes på billedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  WOW du er smuk på billedet!! Får en Mad Men feeling når jeg ser det! Har du pandebånd/hårbånd på eller er det et synsbedrag :)??
  Smuk er du altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er synsbedrag! Og tak – Mad Men tager jeg som et kompliment 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser den lækker ud og så er jeg vild med pasformen og farven. Glæder mig til at se den i action 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Åh, den er så smuk den bluse! Har kastet lange blikke efter den og overvejer kraftigt at bestille den hjem. Men ville lige høre; hvordan er den i størrelsen? Og hvad har du den selv i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #251