Kærlighed & Kommunalvalg #8 (videoblog)

Nyheder på mikkelmaris.dk

Nyheder på mikkelmaris.dk
Nørrebro plakat HERFyn plakat HERVesterbro plakat HERChristianshavn plakat HEROdense plakat HERFyn plakat HER

Jeg vil lige tippe jer om, at der i dag er kommet en masse nye plakater inde på mikkelmaris.dk. Jeg er virkelig vild med deres take on korttrenden som der bestemt hersker for tiden. Det er meget stilrent med det sort/hvide, næsten røgent-agtige, print og så på forskellige pastelfarvede baggrunde. Vi mangler stadig noget på væggene flere steder i huset og jeg overvejer lige nu en af de to Fynplakater fra collagen her. Vi har nemlig allerede en Odenseplakat, så to ville nok være overkill (selvom jeg måske egentlig hellere ville ha’ haft den her). Hvis man ikke bor på Fyn (eller har nogen relationer til Fyn – fordi eksilfynboer kan bestemt sagtens have en hængende i deres hjem!), så er der nu også kort over København (HER), men også de mere specifikke bydele som Nørrebro (HER), Vestebro (HER), Christianshavn (HER), Amager (HER), indreby (HER) og Østerbro (HER).

I kan se hele udvalget af alle plakater på mikkelmaris.dk HER

bloglovin

2 kommentarer

  • De er også så fine – er især vild med dem på lyserød baggrund 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • marie

    Årh hvor er de fine. Kunne bestemt godt overveje en med Fyn, de vinder altså lidt over dem fra kortkartellet, som alle skal have for tiden. Tak for tippet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed & Kommunalvalg #8 (videoblog)