ASOS cravings

Outfit of the day #250

Outfit of the day #250Outfit of the day #250Outfit of the day #250Outfit of the day #250
Gina Tricot dress – Erbs Denmark sunglasses (HERE) – Primark loafers

Hov, jeg opdagede lige, at jeg faktisk havde et sidste outfit tilbage fra vores ferie ved Como Søen. Åh suk, hvor ville jeg gerne have det vejr her lige nu. Eller sne. Jeg gider ikke den her mellemperiode. Enten eller. Sne eller sol! Jeg sidder i øjeblikket faktisk tit og tjekker vejrudsigten ud 14 dage frem for at se om der snart at køligere dage på vej, så jeg kan få mit sne! (Tim vil gerne lige ha’ at det venter til valgkampen er slut, haha 😉 ).

Billeder her er fra vores sidste dag på ferien, hvor vi tog til byen Tremezzo som ligger få kilometer fra den by vi boede i. Her ville vi se Villa Carlotta, som er en meget smuk kæmpevilla med tilhørende stor have som har stortset alle slags planter. Og vild udsigt! Det var dog ret overpriced og ikke prisen værd (9 euro pr mand – Baby B var gratis). Hvis man ikke bor rigtig tæt på byen Tremezzo, så er det heller ikke noget jeg synes man skal køre langt efter. Men stedet havde en smuk udsigt og det udnyttede jeg lige til disse outfitbilleder 😉 Mine Primark loafers “døde” i øvrigt samme dag, så dem ser I ikke igen herinde. Sålen gik af skoen, men 1 års levetid for et par sko til £8 (som jeg har skambrugt) er helt i orden i min verden. Bare lidt sorgmodigt med disse, fordi dem købte jeg i Birmingham sidste år, da jeg besøgte min søster der. Så de har lidt minder attacthed. Men så må man lave nogle nye. Altså, minder!

Kig ind senere, hvor jeg kommer med en rigtig anmeldelse af SONY  Xperia z1 telefonen som jeg har testet de sidste par uger. I er nemlig en del der har efterspurgt en rigtig anmeldelse, så den kommer!

bloglovin

6 kommentarer

 • Den er simpelthen så flot den kjole Jeanett! Og sikke en udsigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det bare lækkert ud – ville det ikke være skønt, hvis man kunne have den udsigt & baggrund til outfitbilleder hver eneste dag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med både udsigt, kjole, hår, sko og farverne i de her billeder! Jeg gad godt lige bruge min søndag på at sidde og kigge på det fantastiske blå vand (det er jo helt vildt så blåt det er?!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, hold da op for et baggrundstæppe! Jeg gad godt nok også godt, at de grå-våde asfaltveje var uskiftet med dét der!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg spurgte også Tim, om vi ikke kunne tage baggrunden med hjem til Odense og så ha’ den i baghaven 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS cravings