Cravings til B

Outfit of the day #251

Outfit of the day #251Outfit of the day #251Outfit of the day #251Outfit of the day #251
Gina Tricot top (HERE) – Gina Tricot skirt (HERE) – ASOS coat (HERE) – Jane Kønig necklace (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – Marc by Marc Jacobs bag – ECCO boots (HERE)

Jeg havde helt glemt dette outfit indtil jeg opdagede det på mit kamera igår. Det er fra sidste uge, hvor jeg var på vej ud til kaffe og kage med mødregruppen – uden børn! Nøj, det var rart. Det er første gang vi har mødtes uden børn, men bestemt ikke sidste! Vi snakker også lidt om en biograftur. Jeg kan altså virkelig anbefale jer kommende mødre at takke ja til en mødregruppe – jeg er helt vildt glad for at jeg gjorde. Har I været i mødregruppe jer der har fået børn?

Sættet er i øvrigt nyt og er fra Gina Tricot. Jeg faldt for det fine print synes farverne er så smukke. Og så er det ret behageligt at have på. Jakken er den jeg købte fra ASOS. Den har jeg været virkelig glad for og glæder mig til at teste den i – forhåbentligt snart – lavere temperature. Den er blevet sat ned lige HER.

Affiliatelinks

bloglovin

13 kommentarer

 • Er vild med jakken og dens farve. Så flot 🙂

  //Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det et fint sæt! Jeg troede faktisk at det var en kjole. Er helt vild med farverne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Laura! 🙂 Nej, det er faktisk top og nederdel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dig i det outfit og de farver! Smukke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Rigtig flot jakke – Overvejer selv at købe den.
  Hvordan er den i størrelsen? Normal, Stor i størrelsen eller lille i størrelsen. Bruger selv normalt str s eller UK 6 eller 8. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tag en UK8 så! Så er der også plads til en tyk trøje 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker frakke!

  ~ Satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser virkelig fin ud 🙂 Lækkert outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg fik en lille datter ca. samtidig med dig – d. 29. marts – og jeg valgte også at jeg gerne ville i mødregruppe. Jeg er simpelthen blevet så glad for både mødre og babyerne. Vi er meget forskellige, men vi kan virkelig bruge hinanden til babyrelaterede issues og en masse andet, der ikke har noget med børn at gøre. Det er så hyggeligt og givende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis! Jeg har virkelig også været glade for det. Det er bare et frirum, hvor det er helt tilladt at tale om underlige røde knopper på børnenes kroppe, farven på deres afføring, crazy bedstemødre og børnenes søvnrytmer (eller mangel på samme). Men samtidigt har vi også snakket om helt almindelige ting!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cravings til B