Anmeldelse af SONY Xperia z1

Sala Comacina – del 2

Sala Comacina - del 2
Se lige hvor anderledes den udsigt er med sol! Nej, hvor jeg savner den view fra soveværelset

Sala Comacina - del 2
Ej, men helt ærligt… kan man på nogen måder overhovedet brokke sig over det her? Her spiste vi en eftermiddag lige en helt fantastisk 3-retters menu. Det var SÅ godt. Det ligger på deres lille plads midt i byen, som er et samlingssted for sociale ting i byen

Sala Comacina - del 2
Lille familie <3

Sala Comacina - del 2
Tim fik denne pastaret til forret; noget med citron og ricottaost. Shit, det var godt!

Sala Comacina - del 2
Og vi fik begge denne dessert med 4 små forskellige. Og selvfølgelig vildt god kaffe. De kan nærmest ikke lave dårlig kaffe i Italien.

Sala Comacina - del 2
Sala Comacina. Vi kommer tilbage! Uden tvivl!

Sala Comacina - del 2 Venstre: Det bliver nærmest bare ikke smukkere  Højre: Mig og B putter i sengen (Bs bukser HER)

Sala Comacina - del 2
Jeg er ikke synderlig stor fan af, at min datter en sjælden gang vågner kl. 06. Men når det betyder at man fra sengen kan ligge og kigge på hvordan solen begynder at stå op over bjergene i Sala Comacina, så er det faktisk ret okay (og så faldt vi i søvn en halv time efter igen og sov til kl. 9.30 hehe 😉 )

Sala Comacina - del 2 Udsigten blev virkelig heller ikke mindre pæn, da vi tog til byen Tremezzo (ligger nogle få kilometer nordpå i forhold til Sala Comacina). Dog er den lidt turistet. Som vi stod og skulle betale entre til Villa Carlotta, så kom der en bus og satte ca. 40 amerikanske turister af. Vi røg også i en rigtig turistfælde af en restaurant i byen. Hvilket vi på ingen måder oplevede i Sala Comacina.

Sala Comacina - del 2
Haven ved Villa Carlotta. Rigtig velplejet og med konstant smuk udsigt. Tror dog den er endnu smukkere og med mange flere blomster, hvis man kommer om foråret/starten af sommeren. Dog synes vi begge at entreen er ALT for høj i forhold til hvad man ser. Det koster 9 euro pr voksen. Baby B var gratis.

Sala Comacina - del 2
Mig og B nyder udsigten fra Villa Carlotta i byen Tremezzo


Sala Comacina - del 2 Tilbage i Sala Comacina og smukke detaljer. Døren til venstre er den der ledte op til lejligheden vi boede i.

Sala Comacina - del 2
We will be back!! Den sidste aftens sidste stråler af sol. Da vi smuttede næste morgen kl. 05.30 var det fuldstændig mørkt. Læg i øvrigt mærke til byens egen “strand” nederst til højre. Der er lavet en indhegning med sand og den trappe der går ned i vandet, så man kan bade om sommeren. Søen er nemlig dejlig ren, men har hørt at den er kold og det tager mange varme dage før den bliver varmet bare en smule op.

Så fik jeg endelig lige overskud til at få kigget de sidste billeder fra vores ferie igennem og sorteret dem. Som jeg lovede sidst, så er denne omgang fra de dage hvor solen og de varmere temperature kom. Hvor var det fantastisk! Byen var skøn selv i gråvejr, men den er fuldstændig urimlig dejlig, når vejret var som dette. Vi SKAL tilbage. Jeg får helt ondt i maven af savn, når jeg sidder og kigger på billederne her. Soon my dear, very soon.

Nå, jeg har også lovet jer et indlæg omkring selve lejligheden og hvordan vi havde lejet den igennem Wimdu, så det kommer snart! Jeg er dog lidt mere sløv disse dage, da det her valgkampsprogram suger alt overskud og tid ud af mig. Men det kommer 🙂

Affiliatelinks

bloglovin

18 kommentarer

 • Det ser bare så lækkert ud! Hvad gjorde I ift B’s mad og at være ude og spise og sådan noget? Vi er ved at planlægge en ferie, når min Tordenbaby er 7 måneder, men da han ikke engang er begyndt på grød endnu, mangler jeg virkelig tips til, hvordan man får det til at hænge sammen…

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi havde købt lidt forskelligt øko frugtmos og andet forskelligt på glas og dem havde vi med os. Og så købte vi enten vand (husk på flaske!) eller et glas mælk til hende. Hvis han er 7 mdr til den tid, så er han jo i gang med grød/mos, da man skal starte senest når de er 6 mdr. Jeg ammede ikke en eneste gang offentligt på denne tur (men det gjorde jeg da vi var i Barcelona, da hun var 3,5 mdr)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser overdrevet lækker ud.. Gode billede:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, så sidder jeg lige og drømmer mig væk på denne her kedelige mandag! Heldigvis skinner solen også i København i dag, men jeg ville da ønske jeg lige kunne spise frokost med den udsigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu fast hvor ser det øverste spisested bare idyllisk ud – hvor lækker en oplevelse! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, hvor er det bare nogle absurd lækre billeder! 😀 Det ser alt for labert ud. Kan virkelig godt forstå, at du gerne vil tilbage. Italien er så skønt et land.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  dejligt ser det ud – men forstår
  nu altså ikke rigtig det med den bamsedragt der som b har på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvad forstår du ikke ved den? Det er lige som overtøj 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Min datter på 5 mdr. har bamsedragten i hvid, den er superskøn!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi elsker også vores 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hvor ser det hele bare skøn ud! Special B hun er smuk og sød i alle billeder !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Fantastiske billeder!! Der vil jeg også gerne hen…. Drømmer mig væk 🙂

  Jeg har forresten spottet dig og B ved no 61 og et busstoppested ved Klosterbakken inde i byen – på modsatte side af kirken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak for tippet om plakat! Det er altså lidt sjovt at hænge alle steder 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt bruge en ferie midt i al studiestress. Italien er så dejlig og med de her billeder får jeg lyst til at besøge Italien igen 🙂
  Og B ser så sød ud på alle billeder! Min favorit er nr. 3 pga. hendes ansigtsudtryk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I kan se flere billeder og læse mere om vores ferie i Sala Comacina, Como Søen HER og HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Så fik jeg endelig gennemgået billederne fra vores efterårsferie ved Como Søen, i den lille by Sala Comacina. Jeg har taget ret mange billeder og vil derfor bide det over, og lave to indlæg. Sjovt nok, så var de første 2 dage ret grå og efterårsagtige og resten af ferien var sol og indiansommer med over 20 grader. Så jeg har valgt at dele indlæggene op sådan – et med de første grå dage og så et, hvor sommeren kom! Se del 2 HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af SONY Xperia z1