-20% på HELE Stylepit (kun i dag!)

Søndag

Søndag <3

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så smadret. Tror vi skal tilbage til da jeg poppede det her lille menneske. Jeg har to nætter i træk sovet mere end bare elendigt (første nat pga jeg havde det skidt og i nat pga en flok festaber til fødselsdag i nat og the fact at jeg drak kaffe for tæt på min egen sengetid). Desuden afleverede vi igår nøgler til lejligheden og har nået 2 fødselsdage på under 24 timer. Så jeg er så færdig i dag. Derfor står resten af dagen bare på hygge, stearinlys, ild i brændeovnen, pizza og nyde at jeg kan nøjes med at kigge ud på regnen uden at skulle ud i den. Og når baby er putter, så skal jeg se flere afsnit af The Tudors. God serie der sagtens kan genses!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

-20% på HELE Stylepit (kun i dag!)