Jagten på julekjole til B

10 random facts #8 – Lillesøster fortæller sandheder!

10 random facts #8 - Lillesøster fortæller sandheder!

Ihhh jeg har sådan GLÆDET mig til at udgive det her indlæg. Udover Tim og Baby B, så er min lillesøster, Sabrina (eller “Bina” som hun hedder i det daglige) den der betyder allermest for mig. Der er ca. 2,5 år imellem os, så vi har kunne lave mange ting sammen (udover at have grimt, ens Disneytøj på haha (hence billedet helt til højre. Personligt synes jeg, at jeg tog det bedste valg ift. sko den dag! Ellers er vores “styling” ret ens 😉 )).
I husker måske, at jeg for lang tid siden lavede de her “10 random facts”-indlæg? De var ret populære, men jeg løb simpelthen tør for “facts” til sidst. Men så har jeg nu i stedet spurgt et par mennesker der kender mig rigtig godt om de ikke ville komme med 10 sjove facts om mig/vores forhold. Og jeg synes ikke det kunne være andre der skulle åbne ballet end mine egen, elskede lillesøster. Jeg giver hermed ordet til hende:

1. Jeanett har altid været en meget overbeskyttende storesøster. Det er sket mere end én gang, at hun har sendt trusselssms?er til fyre, der ikke behandlede mig ordentligt. (Haha fuck, det havde jeg lykkeligt glemt alt om! Men jeg tror de fleste storesøstre vil blive hidsige, hvis en fyr der kalder sig for “DJ Småkage” knuser ens 14-årige lillesøsters hjerte. Narrøv. Ingen kom dog nogensinde til skade. Jeg havde det hele i munden! Heldigvis).

2. Jeanett og jeg sloges som hunde og katte, da vi var små. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har pakket min lille, røde kuffert, fordi jeg ikke gad bo sammen med hende mere. (Åhh ja, din røde kuffert. Det var ret cute, når du gjorde det. Især fordi de 3-4 “fornødende” ting du pakkede og tog med dig typisk var et par prinsessefigurer fra Disney. Så behøver man ikke andet!)

3. Jeanett har sindssygt lækkert, tykt hår, som jeg altid har været meget misundelig på. (Vil du bytte? Din røv for mit hår? Du har virkelig en nice ass)

4. Det er altid Jeanett, der får mig hjem, når vi drikker os fulde sammen. Af en eller anden grund er hun ret god til at hold her liquor, og hun har reddet mig ud af ret mange knap så smarte situationer ? én gang ved at tale dørmanden til ro, efter jeg havde brækket mig på hans sko. (Og dengang hvor jeg holdt fast i dig imens du hang ud af en åben dør på en kørende taxa, fordi du knækkede dig. Eller… var det en hemmelighed?)

5. Jeanett kan tale i telefon i TIMEVIS. Ofte må jeg sige farvel 5 gange, før vi får lagt på. (Aner ikke hvad du snakker om 😉 )

6. Jeanett var vildt blufærdig som barn. Hvis vi var på stranden, og hun skulle tisse, så krævede hun, at vi tog et lille telt med, som hun kunne sidde på potte indeni. (My deepest, darkest secret. Now I have to kill you! Og det gør det kun værre, hvis man fortæller at det var en lille tipi med de vildeste farver på. Ikke et almindeligt telt.)

7. Noget af det smukkeste ved min søster er nok hendes fregner og hendes næse. ( <3 <3 <3 )

8. Vi har en stor passion for zombier tilfælles. Rådne indvolde og bidske døde ? der findes ikke bedre fjernsyn. (Og Mad Men!! Og The News Room… og Game of Thrones!)

9. Jeanett har altid været virkeligt god til at tegne. Da vi var små tegnede hun tit prinsesser til mig, som jeg kunne få lov at farvelægge. Hun kunne stadig komme langt med tegningen, hvis hun satte sig for det. (Det er så dumt at jeg ikke har holdt det ved lige. Jeg ender med bare at være en der maler lidt, når jeg går på pension. Dumt. Disney, here I come!)

10. Den Lille Havfrue minder mig virkeligt meget om min søster. Det er vores yndlingsfilm fra Disney, og vi kan alle sangene uden ad. (Vi skal ha’ B hjernevasket med den film! Hjernevasket, siger jeg!)

Hvad overraskede jer mest? Og har I en favorit fact blandt disse?

HUSK vores julekalender, hvor dågen låge skal findes hos Pernille. Her er der et stort lækkert gavekort til Molo på spil lige HER

bloglovin

18 kommentarer

 • Haha, hvor er det en god ide! Virkelig et godt indlæg 🙂 Og så synes jeg det er så genialt, at du selv kommenterer på din søsters facts bagefter. Haha. Jeg tror jeg blev mest overrasket over det med at tegne (vi vil se), og mine favoritter må være dem, hvor du virkelig viser et beskytterinstinkt overfor din søster (om det er bræk eller dumme drenge).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja dumme drenge kunne sgu gøre mig sur! Ej jeg tør ikke vise jer mine tegninger!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Man har det for vildt over sig selv, hvis man kalder sig “DJ Småkage”!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja!! Så han tog vist ikke skade af de ret sure sms’er der kom hans vej 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor sødt og hyggeligt med søskendefacts.
  Vi skændes også utroligt meget som børn, min storesøster og jeg – kastede ting efter hinanden, bandt hinandens sovedyr og slog dem, puttede sæbe i saftevanden og sparkede hinanden under bordet. Og ja, nu er vi hinandens bedste venner, bor med en kilometers mellemrum, ses flere gange ugentligt og har vores blog sammen :p
  Tsktsk, godt man blev klogere.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det er godt nok også sjovt! Hvor mange år er der imellem jer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • 4 styks, vi er 23 & 27 – og så har vi en lillesøster på 17, og hun er også godt intergreret i søskendehyggen, så det er bare skønt 😀

   – Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Emilie

  Min to år yngre søster og jeg havde præcis samme Disney-sæt med “Mowgli og pigen”. Mine forældre dyrkede også ret meget “ens-tøj-er-sødt-til-søstre-looket” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha hvor sejt! De første mange år havde jeg og min søster ikke andet end ens tøj på

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hahahha, ej hvor er det en sjov idé! Min søster og jeg har også til tider været hinandens værste fjender, men nu er vi de allerbedste venner. Og så har min mor selvfølgelig også dyrket “søde-små-piger-ser-alt-for-søde-ud-i-ens-tøj” i en længere periode da vi var mindre. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie C.

  Aj hvor sjovt! Mere af den slags random facts tak 😉
  og hey, vent ikke med tegningerne til du bliver gammel – hvorfor ikke begynde fra nu af med at holde det ved lige? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den Lille Havfrue var den første film, jeg så i biografen i en alder af ca. 4-5. Jeg var SÅ skræmt! Så skræmt at alt under havet den dag i dag stadig skræmmer mig (jep – jeg er 28), og jeg har ikke set Den Lille Havfrue siden… Bare lige til info, så I ikke starter for tidligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint indlæg. Eiiij, viser du ikke lidt tegninger? Det talent skal du da udnytte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor sødt! Og er vild med DJ Småkage historien 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAJ

  Omg, looove it! Har haft en helvedesnat med en datter, der er ved at få hjørnetænder. Og mere end én i løbet af natten, tog jeg mig selv i at tænke “måske er ét barn bare rigeligt?” – men når man ser sådan søskendekærlighed på skrift, bliver jeg bare overbevist om, at dét at have søskende er det bedste i hele verden.

  Og så fik jeg bare helt vildt lyst til at ringe til min storebror… <3

  Ps. I er fly i jeres Disney-styling. Er det jeres far i baggrunden? For han gør det nu også godt med den skjorte 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, det er vores far – virkelig 90’er agtig i det tøj! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg skændtes også rigtig meget med min søster… indtil vi begge blev voksne og blev meget mere tætte. Jeg tror, at søstre med få år mellem dem fx 3-4 år, kommer til at skændes mere end fx brødre, da der er så meget konkurrence og issues når man er teenager osv.

  Men jeg tænkte egentlig på noget – du skriver som om, at du netop har draget rigtig meget glæde ud af en søster, hvordan har du det så med, at Baby B ikke får den glæde? Eller har du ombestemt til mht til flere børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jagten på julekjole til B