Back on track

Lillejuleaften

Lillejuleaften

Jeg er sikker på, at de fleste af jer er godt igang med at julehygge. Dagen i dag er den jeg har glædet mig allermest til ved denne jul; min lillesøster er her, lige om lidt henter Tim min søsters kæreste på banegården og så skal vi hygge med lækker middag, dyr cava (og endnu dyrere rødvin samt portvin!), risalamande (fordi det får jeg ikke i morgen – piv!) og bare godt selskab. Vi har i eftermiddags været hos gode venner, spise masser af konfekt og ønske hinanden glædelig jul.
Lige nu skal der kastes en steg i ovnen og ellers bare hygges. Jeg håber, at I har en rigtig god jul! Og husk at deltage i min konkurrence om en taske fra Leowulff lige HER i løbet af juledagene 😉

Jeg er iført min nye kjole fra French Connection, som er på udsalg på ASOS HER. Baby B er i sin julekjole fra Miniature som er HER (jeg sælger vores her)
(og min søster har samme Baum und Pferdgarten-kjole som mig – bare i den blå version 😉 )

I vores julekalender er i dag hos Louise HER, hvor man kan vinde et ret lækkert gavekort til Smartgirl/SmartKids.

Affiliatelinks

bloglovin

2 kommentarer

  • Caroline

    Elsker stadig den kjole.. Suk.. Og nu er den på udsalg igen… Mon ikke den kommer i kurven denne omgang 😉
    Glædelig jul, smukke kvinde!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jeanett. Jeg har også luret lidt på den smukke kjole 🙂 Hvordan er længden? Jeg vil egentlig helst have den til lige at dække knæet, men den er måske ret kort? Jeg kan godt se, at den går over knæet på modellen, men nu er hun (og sikkert du) jo mange centimeter højere end mig 🙂 KH.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back on track