Julegave: Maria Black halskæde

Året 2013 i outfits

Sidste år lavede jeg dette indlæg, hvor jeg så tilbage på året igennem outfits. Det var I ret vilde med, så jeg tænkte at jeg ville gøre det samme igen i år. Året bærer dog stærkt præg af, at jeg var lang tid om at komme op i omdrejning og igang efter fødslen. Men ved I hvad? Det synes jeg faktisk er helt okay!

Året 2013 i outfits

Januar bød kun på dette ene outfit, som var mit nytårsoutfit 2012/2013. Nøj, hvor jeg glæder mig til i år at fejre nytår uden “badebolden” 😉

I kan se hele outfittet og detaljer HER

Året 2013 i outfits

Dette var det sidste outfit med mave der nåede at komme på bloggen. Jeg kan huske, at jeg havde endnu et maternity outfit jeg gerne ville have vist jer, men min fødsel gik igang 1,5 uge før termin, så det nåede jeg desværre aldrig. Kjolen her var en af mine favoritter i de kolde måneder. Den var behagelig og varm!

Hele outfittet er HER. Og så sælger jeg faktisk støvlerne lige HER.

Året 2013 i outfits

Præcis 1 måned og 1 dag efter fødslen viste jeg endelig mig selv i fuld figur igen på bloggen. I en ny kjole fra SELECTED (og med verdens slemmeste udgroning) – en kjole som jeg var vildt glad for, især i de første måneder efter fødslen var jeg ammede hele tiden.

I kan se mere af outfittet HER
(Og Boozt har stadig kjolen HER)

Året 2013 i outfits

I maj havde vi sindsygt godt vejr og det kan i den grad ses i de outfits jeg havde på i den måned! Nederdelen fra det første outfit købte jeg i flere farver, og dem var jeg SÅ glade for. Dem skal jeg huske at få brugt igen! (de findes stadig HER). Buksedragten fra ASOS var en ammevenlig favorit, da den har lynlås foran. Der er den genial! Den fås stadig HER (endda voldsomt sat ned).
Nederdelen fra outfit nr. 3 sælger jeg dog HER.

Se flere billeder fra de forskellige outfits HER, HER og HER

Året 2013 i outfits

Åh jeg husker godt da vi tog billeder til dette outfit. Det var sååååå varmt. Igen er det Pieces nederdelen der er på spil. De blev skambrugt henover sommeren! Og der er flere tilbage HER

Se mere af outfittet HER

Året 2013 i outfits

I juni var det fortsat mega varmt i DK og samtidigt tog vi 5 dage til Barcelona, hvor det ikke ligefrem var køligere 😉 Jeg tror, at det første outfit skal pakkes og gentages på Aruba nu her. Jeg husker, at det var så behageligt at have på!
Maxinederdelen fra outfit 3 fås stadig HER (nedsat).

De fire outfits finder I HER, HER, HER og HER

Året 2013 i outfits

Hedebølgen fortsatte langt ind i august og vi skred til Nyborg for at være ved vandet – vi kunne ikke holde andet ud! Husker især, at I var en del der var vilde med outfit nr. 2 med Zalando-kjolen. Ganni-toppen fra outfit nr. 4 er iøvrigt på udsalg HER lige nu.

Der er masser af outfits fra august HER, HER, HER, HER, HER og HER

Året 2013 i outfitsÅret 2013 i outfits

Udfra hvad jeg har “dokumenteret” her på bloggen, så ser det ud som om at september var ret skizo vejrmæssigt. Jeg husker den også som rigtig varm i starten, og så kom efteråret pludseligt. Af alle mine outfits i år 2013, så er nr. 2 min klare favorit. Nej, hvor er jeg glad for den kjole. Og så spillede location og lys bare den dag vi tog billeder.
Whiite-kjolen fra outfit nr. 4 kan stadig fås HER, og mine grå yndlings jeans fra outfit nr. 6 HER.

Septembers outfit storm kan I finde HER, HER, HER, HER, HER, HER, HER, HER og HER

Året 2013 i outfits

I oktober var vi på ferien i norditalien ved Como Søen, og det gav mig muligheden for at flashe bare ben en sidste gang her i 2013. Det elsker jeg altså – bare ben og bare tæer. Jeg hader sokker og strømpebukser, men lever med sidstnævnte for at jeg kan dyrke min kjole-fetich året rundt. Outfit nr. 3 er helt klart på min Top 3 over egne outfits fra 2013.
Både strikken (HER) og skoene (HER) fra outfit 4 er stadig til at få fat i. Det samme med kjolen (HER) fra outfit nr. 1 og skoene (HER) også.

I kan se mere til oktobers outfits HER, HER, HER, HER, HER og HER

Året 2013 i outfits

November er bare altid en måned, hvor jeg ikke er super produktiv når det kommer til outfits. Det var det samme året før. Ved ikke hvad det er med mig og november. I 2012 var det fordi jeg havde det topdårligt i min graviditet samt allerede var ved at bukke under for en kæmpe eksamensopgave. I år var det helt bestemt pga. valgkampen, da min “fotograf” jo havde travlt med andre ting. Men disse to blev det til! Og sjovt nok begge outfits fra Gina Tricot. Det sker ellers ikke så tit længere efter jeg holdt op med at arbejde der (hvilket jeg faktisk tit savner).

I finder dem HER og HER

Året 2013 i outfits

I årets sidste måned var vi for første gang ude uden baby og derfor fik jeg endelig mulighed for at dulle mig op igen. Og jeg tror faktisk, at outfittet med den røde Ganni kjole var et af de mest populære i år blandt jer. Jeg følte mig også rigtig godt tilpas i det den aften.
Flere af disse ting kan man stadig få; Ganni kjolen HER, strikken HER, tasken HER, stiletterne HER og Baum und Pferdgarten kjolen HER

I finder december outfits HER, HER og HER

Har I en favorit blandt alle disse outfits fra 2013? Mine egne favoritter er nok nr. 1 fra maj (elsker kombinationen af det hvide, grå og de lyseblå flats – synes det går godt til mit blonde hår!), nr. 2 fra september (elsker den kjole!), nr. 3 fra oktober og nr. 1 fra december.

Affiliatelinks

bloglovin

23 kommentarer

 • Manna

  Kan du huske hvor de baggy leo-bukser fra nr.3 september billede er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Elsker billederne fra september! Vil gå noget mere i blomster og mønstre generelt! Hva størrelse er din ganni bluse? 🙂 den prikkede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER den røde Ganni fra December, det er min favorit
  😉 Hyggeligt med et gensyn! http://mamanam.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan man amme i den røde Ganni kjole? For ellers er det nok tosset af mig at købe den, eftersom jeg formentlig ammer flere måneder endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, den er ret besværlig at amme i. Du skal hive den helt op, så du flasher hele understellet, hvis du gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, så sad jeg lige spændt og ville læse hvilke der var dine favoritter, men det er som om der mangler noget 🙁 I hvert fald er mine favoritter dem her: https://missjeanett.dk/2013/12/outfit-of-the-day-252/ og https://missjeanett.dk/2013/09/outfit-of-the-day-243/ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det opdagede jeg efter at jeg havde læst din kommentar – tak fordi du skrev! Det lignede at den havde kappet de sidste sætningerne af. Men nu er det tilføjet igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Så fine billeder fra nytår sidste år. Hår, kjole, make-up, thumbs up 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Svært at vælge favoritter 😀 Du har en fed stil, der på mange måder minder om min egne. Men mine favoritter er nok 1, 2 og 4 fra september. Og de 3 fra december er jeg også vild med 🙂 Og den ultimative favorit er det fra nytårsaften: Din kjole er så flot, din mave sidder simplethen så fint og du stråler af glæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh tak Emma, du er sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Og nu har jeg selvfølgelig totalt forelsket mig i kjolen fra dette indlæg https://missjeanett.dk/2013/09/outfit-of-the-day-243/ – men den er ikke til at få mere i blå og sort 🙁 Er det i orden hvis jeg låner dit billede til en søgeannonce på trendsales? Jeg skal selvfølgelig nok linke til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det må du ihvertfald! Men jeg kan også godt lokkes til at sælge, hvis det er?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Uh det kunne også være fristende! Men jeg husker dig som værende en str. 38, så ved ikke om den er for stor til mig? Jeg er normalt str. S og er 168 cm høj 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er faktisk nok nærmere en str. 40, så det kan godt være den bliver for stor. Omvendt er den jo bare en ret løs kjole?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hvad størrelse er den? Og hvad tænker du af pris? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er en str L, men en lille L! Især over skulderne er den smal. Jeg tænker 140 kr inkl portoen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Okay tak for svar 🙂 Tænker lige over det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt i orden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille holse

  Hej miss jeanett.
  Jeg ved godt der er længe siden du lavede sette blog indlæg. Men har du stadig den røde Ganni kjole og er du evt interesseret i at sælge den. Den er ikke til at finde nogle steder. Så prøver lykken her.. Mvh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den har jeg desværre ikke længere – den er solgt videre. Jeg håber, at du finder den et andet sted!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegave: Maria Black halskæde