25% rabatkode til ASOS (gælder meget kort tid!)

En ny juletradition

En ny juletradition
Agnes 22 mdr, baby B 9 mdr (hendes kjole HER) og Beate 27 mdr (tjek lige hvordan de holder i hånden <3 )

En ny juletraditionEn ny juletradition
Og de voksne kom ned i børnehøjde og alt legetøj blev hevet frem

En ny juletraditionEn ny juletradition
(Hvad der sker, når Tim pludselig gerne vil være en del af pyntning af huset… selvlysende rensdyr, jo tak! Som egentlig er til udendørs brug, men nu står de i spisestuen)

En ny juletraditionHvordan en pakke sæbebobler i et pakkelegsspil kan ende ud i den vildeste underholdning samt en stribe helt, helt fantastiske billeder

En ny juletradition

Når man får et barn, så bliver julen anderledes; man er nu en lille ny familie og har mulighederne for at lave sine egne nye traditioner. Og vi har netop lavet en for nogle af vores bedste venner + børn (fordi i min verden er julen på ingen måder forbeholdt relationer, hvor man deler blod. Det er en tid med dem man holder af og det gør jeg også af mine venner). Fra i år og fremover vil vi mødes den 3. søndag i advent, spise søde sager til vi revner og hygge om børnene samt de voksne. Vi startede traditionen igår, hvor vi havde inviteret 3 par (bla. hende her og familie) og afkom hjem til os (der var desværre kun 2 par der kunne, men vi håber på at være fuldtalligt næste gang!) til klejner, æbleskiver, kager, glögg (så sover børnene så godt 😉 ), pakkeleg og der var julehygge for fuld skrue med optændt pejs, julemusik, juletræ (er så ærgerlig over at jeg ikke lige huskede at få taget billeder af det igår) og julepynt. Baby B var en pyllerfis med småfeber, da der vist er en fortand i overmunden på vej, men dagen var stadig SÅ dejlig. Lowkey hygge uden stress og jag – bare mennesker der selv har valgt at bruge dagen på hinanden.
Det øverste billeder skal forestille et fællesbillede, men det var godt nok noget af en sceance. Baby B var sur (der var to billeder ud af 25, hvor hun ikke græder), Agnes ville ikke sidde for tæt på Baby B og Beate kunne ikke forstå hvorfor Baby B var så sur (men ville gerne holde hende i hånden – SÅ cute!). Samtidigt stod alle vi voksne og hoppede, lavede ansigter og sagde sjove lyder for at få dem til at smile bare i 5 sekunder. This was the best we could do. Hvor har vi set fuldstændig åndsvage ud. Men de billeder bliver fantastiske at have år efter år – så kan vi rigtig se hvordan pigerne vokser sig større!

Men det var en perfekt afslappet dag og jeg GLÆDER mig til at gøre det igen næste år!

Affiliatelink

bloglovin

9 kommentarer

 • Hvor ser det virkelig hyggeligt ud! Jeg er sikker på, det er en tradition, I alle bliver virkelig glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det tror jeg virkelig også! Er sikker på det bliver noget vi vil glæde os til hvert år. Og hvor bliver det fedt at have de fællesbilleder år for år, og se pigerne bliver større.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker julens traditioner og dem man selv begynder at få op at køre 🙂 Det ser hyggeligt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er sjovt når man kan lave nogle nye traditioner selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det er simpelthen så hyggeligt sådan noget! Vi har startede også gløgg og æbleskivehygge for vores venner her i NL for fire år siden – i lørdags var vi næsten 30 :O Men det er blevet rigtig hyggeligt efter der er kommet børn til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som om, at det bliver en hamrende hyggelig tradition! Og hvor er det fedt, du skriver, at I bare er en flok mennesker, som har valgt at bruge dagen på hinanden. Julen handler vel mest af alt om kærlighed og om at prioritere de mennesker, man holder af. Familie eller ej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] vi mødes her hos os til julehygge den 3. søndag i advent. I kan se billeder fra det første år HER (tjek lige hvor lille Bella er <3 ). Der kunne nr. 3 være fin […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] år startede vi en rigtig hyggelig tradition med nogle af vores bedste venner – som også har børn. Faktisk har vi alle sammen kun piger! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% rabatkode til ASOS (gælder meget kort tid!)