2013s mest læste indlæg

Godt nytår!! (outfit sneak peek)

Godt nytår!! (outfit sneak peek)
ASOS top (HER) – Moss Copenhagen øreringe (HER) – LOVE nederdel

Jeg vil lige hurtigt ønske jer et rigtig godt nytår samt give et lille sneak peek på mit (og baby Bs) outfit til i aften. Vi skal, som nævnt tidligere, holde sammen med Fie, hendes lille familie og en masse andre. Det glæder vi os meget til! Både til godt selskab, god mad og rigtig champagne. Jeg håber ikke, at ungerne bliver for pyldret over alt den bang-bang, men pt ligger B og sover lur udenfor imens det går helt amok med fyrværkerier og hun er totalt upåvirket – så der er da håb!

Og så vil jeg gerne sige tak for i år her på bloggen. Det er ingen hemmelighed, at 2013 har været et umenneskeligt hårdt år for mig personligt. Jeg har kradset i overfladen et par gange herinde overfor jer, men der er meget mere som jeg ikke har delt og jeg ved ikke om jeg kommer til at dele dét. Det er egentlig også lidt ligegyldigt nu, fordi nu ser jeg fremad og vil fokusere på alt det positive jeg tager med mig ud af 2013 og ind i 2014; den smukkeste baby i hele verden, købet af det skønneste hus, dejlige rejseminder, styrkede venskaber og en virkelig sej praktikplads som jeg glæder mig til at skulle starte i her i 2014.

2014 bliver et spændende år; først skal jeg i praktik hos TV2 Fyn og derefter bliver jeg (forhåbentligt) færdig med mine studier til sommer, og skal derfor ud og finde et job. Jeg tjener godt på bloggen, men det er stadig lige præcis for lidt til at jeg kan leve af den (endnu?), så et job må dertil. Men gerne bare deltids, fordi så er der plads til familie og bloggen også. Jeg glæder mig til flere rejser; den første er jo allerede om et par uger til Aruba, men vi snakker allerede også om påskeferie og sommerferie. Så står den også på flere bryllupper og babyer i omgangskredsen, hvilket er fantastisk! Vi skal nok også snart have sat en dato på vores bryllup, men med et huskøb, så bliver det ikke i 2014. Man kan ikke begge dele på en gang og vi prioterede huset i første omgang. Men vi er vist enige om, at 2015 burde være året, hvor det kunne lade sig gøre. Så måske står 2014 også på begyndende bryllupsplanlægning? Og så er der jo lille baby B… jeg glæder mig til at få lov til at være tilskuer og kigge med på sidelinjen i hendes opvækst.

Jeg har ingen nytårsforsæt. Det har jeg aldrig, da man aldrig holder dem og hvorfor starte hvert år med tomme løfter og fiasko? Istedet vil jeg minde mig selv om aldrig at stoppe med at drømme og turde. At gøre det jeg har lyst til og prøve at gøre sig lidt som muligt at det der ikke gør mig glad. Være sammen med dem jeg holder af og dem der holder af mig – det giver mig energi og glæde. Hvorimod negative mennesker, drama og pligtsamværd dræner mig. Så mere af det gode og mindre at det sure. Fortsætte med at rejse meget og huske min lyst til at få set hele verden. Også de dage hvor man bare har lyst til at sove. Blogge en masse, fordi det gør mig også glad! Og det gør I også!

Tusind, tusind tak for i år. Selvom det har været et røvhårdt år, som jeg på ingen måder har lyst til at gennemleve igen, så har der været gode ting og I er helt sikkert en af dem! Jeg er SÅ klar på 2014 – både in real life og herinde! Jeg håber, at I er med mig. Rigtig, rigtig godt nytår alle sammen… jeg glæder mig til at se jer lige om lidt, næste år og kom rigtig godt ind i det nye år.
Jeg instagrammer nok en del i aften, så kom og følg mig på @missjeanett – så kan vi ønske hinanden godt nytår kl. 24.00 i aften!

<3 Kærlighed til jer og 2014 – det bliver godt, det kan jeg mærke!

Godt nytår!! (outfit sneak peek)
H&M body – ForKids nederdel (HER) – Sophie Giraf eller “Raffer”, som hun hedder herhjemme (HER) – Jellycat Kanin aka “Ninus” (HER)

Affiliatelinks

bloglovin

10 kommentarer

 • Jeg har netop lige kigget tilbage på 2013 på bloggen, men efter dine ord, har jeg da kun lyst til at kigge fremad! Så fint skrevet, Jeanett. Og fedt med din praktikplads – det er vist gået min næse forbi at det blev TV2 Fyn? Det lyder bestemt som om 2014 bliver et godt år for jer – det er jo heller aldrig dårligt at starte af med en tur til Aruba 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædeligt nytår, søde Jeanett, jeg glæder mig til at følge dig i 2014 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Rigtig godt nytår – glæder mig til at følge dig og bloggen i år 2014! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt nytår, Jeanett! Jeg håber, at I får en fantastisk aften, men det lyder bestemt sådan. 🙂 Dit 2014 lyder enormt spændende, og jeg glæder mig til at følge med herinde! Rigtig god aften. 🙂

  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Rigtig godt nytår til dig, Tim og B 🙂 Jeg håber I havde en rigtig god aften, og kom godt ind i det nye år.

  (P.s. Kom lige til at tænke på, at du ikke har lavet et indlæg med B i denne måned? Der har helt sikkert været så meget andet, og det skal ikke lyde som om jeg “kræver” noget, men vil bare lige sige, at jeg elsker de indlæg 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er helt rigtigt – jeg har haft for meget om ørene, men planen har bare været at rykke det lidt – ikke at droppe det. Har tænkt mig at lave det inden denne uge er omme 🙂

   Og godt nytår til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg – godt nytår. Lillepigen var helt sikkert bedårende igår, med det tøj (:

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber at du havde en fantastisk nytårs aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak og i lige måde! 🙂 Det havde jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2013s mest læste indlæg