Mine yndlings jeans på udsalg

Julegave: Maria Black halskæde

Julegave: Maria Black halskædeJulegave: Maria Black halskæde

Tim har virkelig forkælet mig i år til jul, så der lå ikke mindre end tre gaver fra ham under træet. Det var en der var på min liste her, så den faldt naturligvis i min smag og er allerede blevet brugt mange gange (blandt andet i dette outfit). Jeg er så vild med den! Designet er moderne, men stadig clean-cut og en jeg kan bruge til ALT. Jeg føler, at jeg længe har manglet halskæder til hverdagsbrug og der er denne perfekt.

Den er fra Maria Blacks nyeste kollektion og denne halskæde hedder “Wing”. Den er lavet i oxideret sterlingsølv og koster 799 kr. Jeg ved, at Tim har købt denne i Sofie Schnoor-butikken i Odense, men den fås også online HER.

Udover denne halskæde, så fik jeg denne og disse af ham. Virkelig dejlige gaver, jeg blev så glad! Og jeg gav ham dem her i julegave.  Der lå også nogle æsker under træet fra lillesøster og svigermor, hvor der stod “Royal Copenhagen” på, men det kommer i et andet indlæg 😉

Affiliatelinks

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlings jeans på udsalg