Juleaften

Min jul i billeder

Min jul i billeder

Jeg håber, at I har haft en skøn jul! Jeg havde en meget bedre aften end jeg havde troet at jeg ville. Så det er rigtig dejligt! Her er lidt udvalgte billeder fra min jul i år:

1. Smukke baby B ude og gå i klapvognen (på jagt efter de sidste julegaver – det gad hun godt nok ikke!). Holdt dejlig varm af vores kørepose fra 7 A.M Enfant. Genial til det formål + i barnevognen! (Og nej, det er ikke ægte pels!).

2. Mig og B juleaften. Jeg fik ikke taget rigtige outfitbilleder, men min kjole er ny og er fra &Other Stories (den er HER). B er i outfit fra Krutter.

3. Mmmm…. jeg elsker julemad! På min instagram startede dette billede et lille debat om de lune chips. Nogen synes det var direkte mærkeligt, og havde aldrig hørt om det før, mens andre synes det var en del af den traditionelle julemad. Jeg hører til den sidste gruppe. Hvad med jer?

4. Middag Lillejuleaften med min søster og hendes kæreste. Vi startede med varmrøget lakse-avocado hapsere og virkelig god (og dyr) cava. SÅ god mad vi fik lavet den aften!

5. Vores gave til baby B var en Wheely Bug (i mus) og den var med det samme et hit, selvom hun egentlig ikke er helt gammel nok til at bruge den endnu. I kan finde den HER.

6. 1. juledag havde vi ingen planer, så den blev brugt på sofaen til en Harry Potter-marathon, julerester og jeg tog en 4 kilometers løbetur på løbebåndet, som vi lige har købt. Jeg vil gerne snart fast op og løbe 5 km hver gang, men jeg kan godt mærke at formen ikke er som før jeg blev gravid, så jeg træner mig langsomt derop. Jeg har allerede forbedret min tid med 2,5 minut.

7. Et lille udpluk af de virkelig gode julegaver jeg fik! Der kommer indlæg med nogle af dem snarest!

8. Dagen i dag – 2. juledag – startede vi med at B og Tim samlede IKEA dvdreol, imens jeg drak en kop kaffe (lavet på min elskede Dolce Gusto-maskine <3 ) og kiggede på. Ret god arbejdsfordeling, syntes jeg 😉

9. Ellers har dagen i dag også budt på besøg fra allerbedsteste vennen Cuong, og hans kæreste. Her udveksler B og Cuong lige intense blikke. (Måske hun var bange for, at han ville stjæle hendes giraf? 😉 )

Der er desuden flere billeder på min instagram hvor jeg hedder missjeanett
Konkurrencen om Leowulff-tasken slutter i morgen, så det er ved at være sidste chance for at deltage. Det kan I gøre lige HER

Affiliatelinks

bloglovin

11 kommentarer

 • Det med chips har jeg set før, min svigerfamilie gør det,
  dog ikke varme chips. Jeg bryder mig ik selv om chips så de blir i
  skålen 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sikke nogle hyggelige billeder! Jeg ville bare hører hvilken model og størrelse i har købt køreposen i? Er selv på jagt efter en til min lille pige og den ser virkelig fin ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi har den der koster 995 kr 🙂 Vi er så glade for den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabah

  Hej Jeanett. Får vi ikke snart dit ultra fluffy scarf fra asos at se i et outfit of the day. knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Måske 🙂 Men har ikke lige planer om et overtøjs-outfit lige foreløbig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er godt nok imponeret over din beskedne juletallerken! Min var noget mere proppet… Men det er jeg jo så til gengæld også! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha, men jeg fik også en lille 2. portion 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Så flot en kjole du har på. Hvordan er den i str?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hyggeligt indlæg – og godt at du trods alt fik en god jul 🙂 Jeg ser frem til indlægget om dine julegaver 🙂

  P.s. Vi får også chips herhjemme. Dog ikke varme – men chips hører sig altså til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så hyggelige billeder – HP-marathon er den bedste måde at lade julebatterierne op igen 😀

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleaften