Outfit of the day #254

Mine yndlings jeans på udsalg

Mine yndlings jeans på udsalg
Black coated £35 £21 HERE  –  Green £28 £19.50 HERE  –  Acid washed £28 £19.50 HERE  –  Grey £28 £16.50 HERE  –  Electric blue £30 £21 HERE

Jeg vil bare lige tippe jer om, at mine yndlings jeans for tiden, er på udsalg i flere farver på ASOS. Det er ikke dem alle der er lige meget nedsat, men besparelser er besparelser – og det kommer fra mig som gerne betaler fuld pris for dem. De er rigtig gode, behagelige og sidder rigtig godt. De er meget stretchy og meget højtaljet. Jeg har dem i både sort og de grå her øverst. Og jeg bruger str. 30W/32L.

Og så har jeg netop lige bestilt de grønne samt overvejer om de sorte coated også skal hjem til mig at bo. I finder ASOS’ udsalg på jeans HER. Og ellers er der direkte links til selve disse jeans under billedet.

Skal I have et par med?

Affiliatelinks

bloglovin

7 kommentarer

 • Maria

  Hej:) jeg vil bare lige tippe om, at de coatede jeans er betydeligt mindre i str end de ikke-coatede. Disse jeans er også min personlige favorit, og jeg bestilte derfor også de coatede hjem i samme str. Som jeg plejer, men jeg kunne næsten ikke få dem op om rumpen! Så man skal i hvert fald 1 eller 2 numre op i den version…mvh. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er de generelt almindelige i str.? (De IKKE coatede).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Lidt til den store side, men ikke en hel størrelse. De er meget elastiske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh, dem har jeg tit overvejet, men jeg tør næsten ikke når det er så dyrt at returnere. Hvordan er de i forhold til H&M i størrelse, og mister de pasformen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg bruger aldrig H&Ms jeans (synes ikke de er særlig gode), så det kan jeg desværre ikke sammenligne for dig. Men nej, synes ikke de mister pasformen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet! Jeg har luret på de grå i evigheder, og nu skal det være! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #254