Tirsdagsønske #20

Next stop: Aruba

Next stop: Aruba

Jeg har da helt glemt at afsløre, hvor det er vi skal hen til januar! Tsk tsk. Jeg postede dette billede i oktober med en lille tease, men uden at sige hvor det var. Dog kunne man vist godt gætte sig til, at den står på sol, strand og palmer, og ikke ski og sne 😉 Vi skal simpelthen til Aruba som ligger i Caribien – lige udenfor Venezuelas kyst. Det er en meget lille ø og udfra de billeder jeg har set, så ligner det rent paradis; smukke kridhvide strande, palmer, ca. 30 grader, fuldstændig krystal klart azurblåt hav og jeg kunne blive ved! Vi skal være væk i 2 uger og jeg glæder mig helt vildt. Jeg trænger til at komme væk. Jeg ville faktisk ønske at det var henover jul, da jeg ikke lige synes at julen er toppen i år. Men det er så åndsvagt meget dyrere at rejser over jul/nytår end bare et par uger senere i januar. Og så har vi netop 2 uger, hvor min og Tims barsel overlapper hinanden, så det er perfekt!

Har I nogle gode tips til Aruba? Vi har fået at vide, at snorkling skulle være ret godt der, men ellers kender jeg ikke det store til øen (andet end jeg har gloet på en milliard billeder allerede). Gode tips til en flytur på 10 timer med en baby på 9,5 mdr modtages også gerne 😉

Husk vores julekalender! Lågen 4. december åbnes inde hos søde Maria Trier. Hvis I ikke har helt styr på nytårsaften endnu, så anbefaler jeg jer at kigge forbi HER (et lille hint: Meyers Madhus!)

bloglovin

25 kommentarer

 • Caroline

  Hvis du følger vingreiser på instagram lige nu kan du se billeder fra aruba. Det er spies’ norske søsterselskab, og i denne uge følger de Kristina dom er i Aruba som giver tips og viser billeder 🙂 ved ikke om i rejser med Spies, men ellers har de samme udflugter som dem hun viser der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fedt tip, jeg går ind og følger dem straks. Tak! Det er nemlig Spies vi skal rejse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Godt valg 😉
   Men følg dem ihvertfald og stol endelig spørgsmål derinde hvis i har nogle 😀
   Har hørt fra guiderne dernede at der er helt fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser helt vildt lækkert ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor gad jeg godt!! Vi mødtes faktisk med en blogger (http://sand-and-stilettos.com/) fra de hollandske antiller i sidste uge, og vi snakkede om at alle kendte til Aruba, men ikke Curacao, som er nabo-øen til Aruba og lidt mindre turistet. Hun fortalte at man kunne flyve fra den ene ø til den anden på 15 minutter eller sådan noget, så måske det kunne være en ide? Selvfølgelig lidt mere besværligt med en lille baby. Den hollandske kongefamilie har faktisk også lige været på Curacao. Men ja, Aruba kan jeg desværre ikke hjælpe så meget med =/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah M.

  Aruba ser mega lækkert ud, men der har jeg aldrig været, så det kan jeg ikke hjælpe med. Til gengæld har jeg fløjet en laaang tur med min søn, da han var 9 måneder. Vi fløj til New York og mellemlandede i Tyskland, så vi var ca 10-12 timer undervejs.

  Jeg ved ikke, om I har benyttet jer af det på tidligere rejse med jeres datter, men på længere rejser har flyselskaberne nogle babylifte, de kan hænge op på væggen foran ens sæde. Der kan barnet sidde, ligge, sove osv, og det giver en enorm frihed både for barn og mor. Disse lifte kan dog kun monteres nogle helt bestemte steder i flyet, så jeg vil klart anbefale jer at ringe til flyselskabet nu og få dem til at reservere de rigtige sæder til jer – hvis altså I vil benytte jer af sådan en lift. Når man først har sådan en plads er man vist garanteret en lift. Stewardesserne kommer og hænger den op på væggen, når flyet er i luften.

  Derudover vil jeg anbefale at medbringe:
  – MASSER af mad og snacks til jeres datter!
  – Legetøj og gerne noget helt nyt og spændende af slagsen – så kan der bruges lidt længere tid på det.
  – En bæresele, det er virkelig smart, når man har indleveret klapvogn og skal rundt i lufthavnen samt hvis barnet ikke kan falde til ro i flyet.

  Rigtig god tur! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor ville jeg ønske at det var mig der skulle afsted! Det ser vildt lækkert ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Åh gud, hvor ser det lækkert ud. Hvordan kan et ungt par med baby og nykøbt hus og rejser finansiere det???? Må låne lidt tips 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Opsparing 🙂 Jeg lænsede lige min 😉 og så har Tim jo to jobs, to indkomster 🙂 og så plejer vi at bruge mange penge på at gå ud og spise/tage i biografen, hvilket vi jo nærmest aldrig gør mere, så der sparer vi nemt et par tusinde om måneden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor er det fint i rejser så meget. Jeg har selv rejst fra da jeg var baby af, og rejselysten bliver siddende. Jeg har nu været på flere Exchanges, og endnu et, i et helt år efter sommerferien. Pas på hun ikke bliver en lige så dyr globetrotter.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor ser det bare lækkert ud! Jeg kunne godt bruge en ferie væk i januar! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shuuuut uuuuuup 😮

  Aldrig har jeg været så misundelig! God tur! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej hvor er jeg bare mega meget jaloux. Vi lurer også på ferier i januar måned, men ved ikke helt om jeg kan overskue en så lang flytur med en dreng på 16 mdr. Der har mega meget krudt i numsen. :-/
  Så håber der kommer gode råd her i kommentarfeltet 🙂 Skal i flyve om dagen eller natten? Og er det med skift?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvornår bliver vinderen af julekalenderen offentliggjort? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Inden jeg går i seng i aften – sidder og arbejder på flere blogindlæg lige nu, as we speak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser SÅ skønt ud! Vi var afsted, da Amilia var 10 måneder. Jeg har forsøgt at give lidt tips lige her, måske der er noget I kan bruge: http://biancaskageverden.blogspot.dk/2013/10/rejse-sydpa-med-baby-pa-10-maneder.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor ser det lækkert 🙂
  HVorfor er du ikke så glad for julen? Hvis jeg må spørge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Aruba er virkelig skøn, så du kan godt glæde dig 🙂
  dog er øen som du skriver meget lille, så der er desværre ikke så meget at se. Vi lejede en jeep en af dagene og kørte øen rundt. Det var en ret god måde at få set øen på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Damberg

  Hej med jer.
  Her lidt om aruba. Lige nu ligger min kone og jeg og venter på og få lov til og tage hjem hernede fra da vores datter på 21 måneder har fået skoldkopper hernede 3 dage før vi skulle rejse hjem. Så vi blev afvist af fly selskabet. (Fair nok) i skal sørger for og have en god rejse forsikring. Da det er meget dyrt og være på hospital og pt er 25 % af børnene på aruba smittet med skoldkopper. Så pas på med den lille. Men bortset fra det er her fantastisk. Nu ved jeg jo ikke hvor i skal bo. Men vi boede 14 dage i en 2 værelset lejlighed på divi village og den var sku stor og fin med lækker seng og 2 toiletter og det hele. I skal leje en bil i nogle dage og køre øen rundt. Komme ned på baby Beach hvor der er lavt og gode snorkel muligheder. Og vis i ikke skal bo på rennicens hotel i hovedstaden så skal i betale de 99 dollers pr pers det koster og komme på deres øde ø med 2 strande. En til voksne og en til familier. Der er så smukt med flamingoer på stranden. Fantastisk. Men strande og vandet er fuldstændig som du ser på billederne. Håber i får en lækker tur og du er hjertelig velkommen til og skrive. Hilsen
  Peter Damberg en strandede gæst på aruba.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Lidt tips og tricks til at flyve 10 timer med baby…

  http://www.livetligenu.wordpress.com

  Rigtig god tur – det er fedt at bruge sin barsel på at rejse og være sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #20