Vinderen af OK Designs Condesa stol...

Nytårsoutfit #1

Nytårsoutfit #1
1. Jonathan Aston strømpebukser £12 HER   2. Illamasqua neglelak £14.50 HER   3. Karen Millen stiletter £155 HER   4. French Connection kjole £130 £97.50 HER   5. Rock N’ Rose hårpynt £42 HER   6. Daniel Sandler læbestift £13.25 HER   7. New Look clutch £29.99 HER

Jeg bliver snart nødt til at få styr på mit nytårsoutfit. Mest af alt fordi at det nok skal klikkes hjem fra nettet og der er jo lidt extra leveringstid her op til jul. Jeg har en to-tre kjoler jeg går og overvejer, og jeg har besluttet at prøve at lægge dem op herinde og se hvordan I reagerer på dem.

Den første kjole jeg overvejer er denne smuksak fra French Connection. Jeg ville style den, som på collagen, med smukke sorte stiletter, røde læber, sølv accessories/smykker, lavt hængende rodet knold og tilhørende hårpynt.
Fordele ved kjolen: Det er ret klassisk, så jeg ville nemt kunne bruge den til andre ting bagefter. Også til andre ting end en glitter-fyldt aften som nytår.
Ulemper: Hvid overdel og baby på 9 mdr? Omvendt er jeg modstander af at jeg skal klæde mig kedeligere fordi jeg har en baby. Jeg har både rendt rundt i ren silke og høje sko i løbet af min barsel.

Hvad siger I til den? (Men måske er det svært at give sin mening, når I ikke har set hvad jeg ellers overvejer?)

HUSK at deltage i dagens låge i vores crazy julekalender (fik jeg sagt, at der i alt er præmier for over 60.000 kr?). I dag går det løs inde hos min aller sødeste Fie, hvor man kan vinde noget der både klæder boligen og evt. kunne glæde små beboere (men også sagtens de voksne). Er jeg kryptisk nu? Så smut forbi HER og se hvad jeg ævler om 😉

Affiliatelinks

bloglovin

20 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg synes det er ret fint, men måske så’n næsten for.. “kedeligt”? Jeg synes der skal være lidt mere spræl over en nytårskjole.. Top-delen synes jeg er lidt for kontor-agtig. Dog skal det tilføjes at bunden fik mig til at overveje om jeg selv skal hoppe i et pencilskirt til nytår 😉
  Jeg glæder mig til at se hvad du ellers har med i overvejelserne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej jeg forstår slet ikke at I synes den dr kedelig? Jeg synes den er så smuk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Hehe, nu er det jo heldigvis helt op til dig selv, og mon ikke du rock’er den alligevel hvis valget falder på dén. De planlagte høje hæle og knaldrøde læber vil helt sikkert gøre den ekstra læks 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes måske ikke den er så fantastisk til nytår. Som du selv skriver, fungerer den sagtens til andre dage af året, men til nytår synes jeg den bliver en tand for kedelig, hvis man kan sige det sådan. Er sikker på at de andre kjoler du har fundet frem, skriger mere nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej kedelig synes jeg bestemt ikke den er! Men helt i orden 🙂 Hvis du venter på en fyldt med palietter, så kommer den desværre ikke i denne omgang, da det ikke vil fungere med en lille baby – hun vil rive sig på dem held aftenen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk T

  Åhh jeg synes det er det fineste outfit! Virkelig! Så flotte detaljer på kjolen, og kan lige se den for mig med hovedpynten også! 🙂 Slet ikke kedeligt 😉 Det ville jeg ønske jeg selv kunne hoppe i – men lidt for ærgerlig en pris i en december måned for en studerende som mig 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Jeanett, der er en fejl i linket i teksten. Linket fører hen til stiletterne.. Men pæn kjole – jeg stemmer for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh det må jeg lige rette. Altså i selve teksten ryger man til skoene og ikke kjolen? Ellers så er der også link til kjole lige under billedet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det er en rigtig fin kjole. Og den bliver festlig med den styling, du viser her på collagen.

  Særligt er jeg vild med strømpebukserne! Dem må jeg lige se nærmere på 😉

  /Line
  http://www.vidunderligevirvar.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg synes bestemt ikke, at kjolen er kedelig, som andre åbenbart! 🙂 Og synes, bestemt heller ikke, at du skal tage højde for hvorvidt B sviner den hvide top – det kan ske om man har baby eller ej jo. For mit vedkommende, ville det mere være rødvin i stedet for baby 😉
  Jeg synes, det er et virkelig fint outfit – klassisk, men så fint med røde læber. Ville gøre sig godt til en nytårsaften! Og jeg glæder mig til at se de andre du også har i tankerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne H

  Ej – jeg er uenig piger. Den er overhovedet ikke kedelig. Synes den passer perfekt ind i din stil, og med røde læber og fine accessories så kommer den da til at sidde lige i skabet! Jeg synes sgu der kan blive for mange billige palliet-kjoler på den aften, så hellere købe noget som man rent faktisk kan få glæde af senere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, de helt cheap palietkjoler er jeg heller ikke fan af. Hvis jeg skal havd palietkjoler nu, så kigger jeg kun efter de dyrere, da man hurtigt kan spotte de billige fra lang afstand

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Shit den er flot! Jeg er helt vild med overdelen 🙂 Men jeg synes måske den er lidt “kedelig” til nytår. Ikke fordi den ikke er smuk, for det er den! Men jeg synes personligt også der skal mere “spræl” til når det er nytårsaften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes altså også, der går lidt for meget kontormus i den. Hvis det er noget, man kan itrække sig på job, så går den altså ikke til nytårsaften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Okay, jeg ville føle mig ret overpyntet på arbejde i det her…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg synes den er SÅ fin (og overhovedet ikke kedelig) og med høje sko, røde læber og lækre smykker, så er den da perfekt til formålet! Men nu synes jeg så heller ikke nødvendigvis, at en nytårskjole skal være fyldt med glimmer, perler og palietter. Det må også gerne være stilet og elegant!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg elsker glitter, men jeg er enig med dig – synes ikke nødvendigvis at nytår SKAL betyder glitter og palietter. I hvert fald ikke på tøjet. Men gerne når man pynter boligen op til dagen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Den er bestemt ikke kedelig, det kan jeg slet ikke forstå andre i kommentarfeltet mener. 1) jeg vil føle mig alt for pyntet 2) den er måske lige en tand for nedringet til job. Men til nytår! Især med headpiece og de strømpebukser er den fantastisk + en kjole til den pris må gerne kunne genbruges, hvilket den her helt sikkert kan 🙂
  Jeg skal selv i en lettere omsyet Ganni-guldglimmersag. Vi skal holde nytår med en masse venner og vi går all in – glimmer, suits og højt hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  synes måske den er lidt kedelig til nytår. fin til familiefødselsdag eller sådan. super sød kjole. Glæder mig til at se hvad du ellers overvejer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  kan slet ikke følge de der “den-er-kedelig”-kommentarer. synes outfittet er så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af OK Designs Condesa stol...