Nytårsoutfit #3

Outfit of the day #253

Outfit of the day #253Outfit of the day #253Outfit of the day #253
SELECTED knit (HERE) – H&M Trend skirt (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Pavement boots (HERE)

Både ny strik og ny nederdel – og jeg synes de fungerer virkelig fint sammen. Nederdelen giver outfittet et piget look til den ellers vamsede strik og de rå støvler. Strikken har jeg præsenteret jer for før, men ikke nederdelen. Den er fra H&M Trend og er lavet i det man for tiden kalder “scuba”. Altså, det føles som sådan en dykkervåddragt. Den er faktisk ret rar at have på, men lidt lille i størrelsen, så hvis I svinger imellem to, så tag den største. Hvor er jeg glad for, at der endelig er en H&M i Odense (den Vestergade) der har fået Trend-linjen. Jeg har handlet SÅ meget mere i H&M efter det er sket.

Outfittet her havde jeg på i lørdags, hvor vi var på H.C. Andersen julemarked her i Odense sammen med Fie og hendes lille familie. Vi var blandt andet ude og køre i hestevogn og fik æbleskiver plus glögg. Virkelig en dejlig dag. Det er tit jeg tænker, at jeg er taknemlig for de ting bloggen har bragt mig. Og en af de ting jeg er aller mest taknemlig for at have mødt Fie <3

Idag skal I i vores julekalender forbi Pernille, hvor der kan vindes smukke smykker lige HER

Affiliate

bloglovin

13 kommentarer

 • Hvor ser du skøn ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, i lige måde, musen <3 Selv tak for en rigtig hyggeligt hestevognstur.. B lever højt på den endnu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, i lige måde, musen <3 <3 Selv tak for en rigtig hyggelig hestevognstur.. B lever højt på den endnu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op hvor er det et fint outfit! Er virkelig vild med kontrasten mellem det feminine i nederdelens silhuet og sweateren grove udtryk. Så fint! Og tasken sætter lige prikken over i’et 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Virkelig et fint outfit! Jeg er vild med både strik og nederdel 🙂

  Og så vil jeg bare lige sige, at strikken klæder dig rigtig godt! Jeg kan huske, at der var nogen i det andet indlæg, der ikke synes den gjorde noget godt for din krop, men det synes jeg altså 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du ser super godt ud, der er ikke mange der kan bære sådan en nederdel, men det kan du!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Jeg var én af dem der ikke var så vild med faconen på den sweater. Synes den er bedst til piger med drengeskikkelse. Jeg vil dog sige at den ER pænere til dig, nu hvor man ser dig i fuld figur. Bla. fordi du har lange ben 🙂 Alligevel mener jeg dog fortsat at du med din figur med kvindeformer og timeglas og din højde er meget smukkere i tøj der skærer dig noget anderledes. Tøj der går mindre lige op og ned, som går lidt ind i taljen og lidt længere ned på låret. Måske er det bare mig der er blevet gammel – og har mere fokus på hvad der klæder mig og min skikkelse end fashion 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er vi som sådan ikke uenige i, men vi har tøj på 365 dage om året og et par af dem har jeg bare lyst til også at have en lækker vamset strik på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsoutfit #3