Min jul i billeder

Outfit of the day #254

Outfit of the day #254Outfit of the day #254
Baum und Pferdgarten dress (HERE) – Maria Black necklace (HERE) – Faith heels (HERE)

Jeg ser pænt kvæstet ud her, men det er fordi jeg er det (og jeg trænger til en hårfarvning – håber at jeg kan nå det inden Aruba). Og for en gangs er det ikke fordi B har fucket med os i nat. Nej, det er vores egen “skyld”. Vi havde besøg af gode venner igår til middag og det blev sent. Og da vi gik i seng, så besluttede nogle snotunger sig for at fyre kanonslag af på vores vej indtil kl. 4.30. Er det ikke sådan noget man burde slippe for når man køber hus??

Nå, men jeg ville lige vise jer min nye Baum und Pferdgarten kjole. Jeg fandt den her på ASOS og den er simpelthen så rar. Behagelig, pæn, sej detalje med kraven og stoffet er så nice. Den kunne godt gå hen og blive en hverdagsfavorit. Endda så meget, at jeg nu også overvejer denne bluse i samme stof, men anden farve. Det er faktisk mit outfit i dag, hvor vi har haft besøg af venner til kaffe og boller. Og nu laver Tim middag til 3 gutter, og derefter er planen at de skal overtage verden (læs: spille risk).

Ps. Har skrevet hele dette indlæg med en hånd, fordi nogen insisterede på at sidde på min skød og lege med halskæden samtidigt. Og det er ikke Tim.

Affiliatelinks

bloglovin

12 kommentarer

 • Den er smuk til dig. Lige dine farver 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Åh, den er så fin den kjole! Blusen vil jeg helt sikkert overveje – vil passe perfekt til hverdags brug i min garderobe 🙂

  Og jo! Det med fyrværkeriet burde vi forskånes for, uanset, hvor vi bor – forstå mig ret, jeg synes det er flot! Men har en hund der er dødens ræd for det og det er nærmest umuligt at gå tur med den i december måned med den, efter mørkets frembrud – selv haven er hun bange for indimellem! Det er ikke iorden. Nytårs krudt – hører efter min mening til nytårsaften (og evt. specielle lejligheder, under ordenede forhold). Så “hepper” på, at dette forslag går igennem/bliver vedtaget; http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/11/30/075341.htm – selvom det måske ikke bliver lige let af håndhæve…

  Godt Nytår til dig og glæder mig til at følge bloggen næste år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det lovforslag hepper jeg også på! Og også godt nytår til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bare så vild med kjolen, den er vildt lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvilken størrelse har du kjolen i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Haha – total fed “p.s”, fik mig til at grine 😀 😀

  Glædelig bag(h)jul til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe totalt noget der sker tit herhjemme – at der bliver skrevet indlæg med en hånd 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halløj hvor er dit hår fint her (guide måske?)! Og den blå kjole klæ’r dig virkelig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej, tak – jeg synes selv at det sidder SÅ dårligt, haha! Det er bare to totter der er snoet og så en elastik i enden. Ingen smarte tricks eller noget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Wauw en fin kjole! Jeg er vild med striber og de blå farver er bare pæææne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min jul i billeder