En ny juletradition

Tirsdagsønske #21

Tirsdagsønske #21

Normalt ville det være lidt fjollet, at sidde og drømme om (meget) korte, lette shorts midt i december, men når jeg skal tilbring halvdelen af januar på en caribisk ø, så synes jeg det er på sin plads! Ganni er lige kommet med de sidste dele fra deres Prespring kollektion og jeg sidder og sukker højlydt over disse shorts (og egentlig også kjolen her i samme stof). Av, de måtte godt befinde sig i min kuffert, når jeg tager afsted. De findes også i en blå version, men jeg er altså faldet for de gule.
Og nu sidder jeg også og savler over skoene på billedet til venstre. Sikke en fin gul farve! Åh, gad vide om jeg nogensinde bliver træt af Ganni? I think not!

Shortsne koster 699 kr og kan fås HER

Julekalender: I dag gad jeg godt at lege at jeg var en af jer, så jeg kunne vinde Fies præmie fra Georg Jensen Damask. Av, det er lækkert! Deltag lige HER

Affiliate

bloglovin

3 kommentarer

 • charlotte

  Kjolen er godt nok også fin i sort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er faktisk også meget Jeanett-agtige, de shorts. Tror det ville klæde Caribien godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av, de er labre, de shorts der! Nu fik du mig jo ind på Gannis hjemmeside! Der har jeg ikke været før, kender faktisk kun brandet fra dig (og du ser jo altid fantastisk ud i deres styles!), og nøøøj der er meget pænt på deres webshop! WANT! <3

  … Og så perfekte shorts til dit caribiske eventyr!? I say go for it! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny juletradition