We're here, Aruba!

ASOS vs. Ganni

ASOS vs. Ganni

To sweatkjoler. Begge lysegrå og “kvilttede”. Og så lige fra to af mine alleryndlings mærker; ASOS og Ganni. De er begge lavet af bomuld. Den ene koster bare over det dobbelte af hvad den anden gør. Personligt er jeg denne gang mest til den dyre, Ganni. Jeg kan bedst lidt den, da jeg synes det er pænest uden den kant ASOS-kjolen har nederst (og mest flatterende til min kropsform). Så i dette tilfælde ville jeg være mest til den dyreste af dem.

Kjolen fra ASOS koster £45 (lidt over 400 kr) HER
Kjolen fra Ganni koster 899 kr HER

Hvilken en af de to kjoler ville I vælge?

Affiliatelinks

bloglovin

9 kommentarer

 • Caroline

  Ville helt klart vælge den fra Ganni, synes den er pænere. Har du set at den er sat ned til halv pris? Så nu koster de stort set det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er faktisk lidt mærkeligt, for jeg synes den fra Asos er lidt grim, hvorimod jeg er heeelt forelsket i den fra Ganni! Hold nu op, hvor er den fin! Jeg er normalt slet ikke til det der kviltede look, men jeg har lyst til at købe Ganni-kjolen med det samme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og hey! Ganni-kjolen er sat ned til 450 kr., så prisforskellen er nærmest ikke eksisterende nu!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ganni kjolen er meget pæner, da jeg ikke kan lige v- udskæring på Asos kjolen, ellers minder de jo utrolig meget om hinanden.,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Bare til info.
  Jeg har en sweatkjole fra Ganni, men selvom den er dyr, flot og lækker, så drejer stoffet. Altså sidder syningen ikke i siderne, men den ene drejer om foran, mens den anden drejer om bagved. Har efterhånden oplevet det i flere af mine Ganni-items (Isoli- og bomuldsvarer).
  Men FLOT er den da 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Så vidt jeg kan se, er den fra ganni på halv pris 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Da jeg så billederne og endnu ikke havde læst dit indlæg, tænkte jeg med det samme også, at den er så meget pænere uden den nederste kant! Så jeg ville helt klart gå for den fra Ganni!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Helt klart ASOS-kjolen. Synes at v-halsen er så pæn, og meget mere klædelig når man har lidt foran – og så kan jeg bedst lide helt lange ærmer, hvor Gannitingen er med trekvartærmer. Synes også quiltningen har mere kant, hvor den anden ser lidt billig og skæv ud i syningerne. Haha, sådan er smag og behag jo forskellig. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

We're here, Aruba!